Groeivijver zomerseizoen 2011

Groeivijver zomerseizoen 2011Het wordt stilaan tijd om door te geven wie zijn tosai in de groeivijver wil zetten tijdens het zomerseizoen 2011

Gelieve voor 10 April door te geven indien je je tosai in de groeivijver wil zetten. Er gaan niet meer dan 30-35 tosai in de groeivijver. Voor nisai geld de regel 1 nisai voor 2 tosai. De vijver zal tot oktober continue op 26° staan. Er worden speciale voerreglementen toegepast en aangepaste watercontrolesystemen op basis van eigen keuken.


De resultaten zijn bekend, de kosten zijn als volgt:
Tosai: 250 euro
Nisai: 450 euro

Periode: van 16/17 april tot 1/15 oktober 2011.

Er zullen regelmatig updates en controles via de site doorgegeven worden.

De koi die afgelopen winter in de groeivijver hebben verbleven worden 16 april naar Arendonk gehaald. Zoals reeds eerder gezegd kan men zich inschrijven om hierbij aanwezig te zijn. Je kan tevens ook de resultaten bekijken van de evolutie van deze vissen.

Ik ga de dag nog iets opvrolijker maken door de volgende actie te lanceren:
Alle mensen die een tosai van Takigawa in de groeivijver hebben gehouden tijdens de winter mogen kiezen uit de volgende aanbieding van mij persoonlijk en volledig GRATIS.

Of een Tosai Sakai SFF gratis die morgen binnenkomen.
Of een Tosai van Momotaro die nog over zijn aan 50% van de bestaande prijs = 162,50 euro
Of een 2de Nisai Takigawa die nu uit de groeivijver meekomen aan 300 euro***
Of een waardebon van 200 euro van Interkoi voor aankoop van een nieuwe koi. ( 2 maanden geldig)

***Er worden eerst 3 nisai door ons zelf geselecteerd waaruit men niet mag kiezen.

Indien mogelijk moet uw keuze vooraf gemaakt worden en aan mij medegedeeld. Alle overblijvende nisai en sansai van de groeivijver worden op 16 april ingedeeld en geprijsd. De prijzen die we op de koi zullen plakken die dag, zullen enkel tijdens deze dag geldig zijn en zullen absolute bodemprijzen zijn. Erbij zijn is dus de noodzaak. Ik zal met spek schieten deze keer, want de koi zijn zo goed van kwaliteit dat iedereen hiervan moet mee profiteren.

Inschrijven is wel de boodschap. Niet inschrijven is niet meedoen. Inschrijven kan tot 13 april. Ik zorg voor de nodige versnaperingen.

Bovendien is de datum voor de jaarlijkse bbq ondertussen bekend, hierover later meer, maar mensen die willen aanwezig zijn kunnen 15 mei al reserveren.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

15 mei staat alweer in de agenda genoteerd. gezellig, iets om naar uit te kijken.

Gr. Stephan

stephan on 24/03/2011 12:41

Beste Luc

Even een korte vraag tussendoor.
Bent u aankomendde zondag aanwezig en vanaf hoelaat.
Ik zou graag mijn schoonheid opkomen halen.

groeten auke

auke on 24/03/2011 18:36

Deze groeivijver doet niet onder voor een mudpond in Japan! Is absoluut een buitenkans als je een koi wilt laten doorgroeien! Kijk naar de huidige resultaten en grijp die kans!

Ton on 24/03/2011 19:21

Profiteren van die handel mannen :-) !
Volgens mij zitten er bij de Momotaro nog prachtige showa tussen. Ik zou het wel weten moest ik meegedaan hebben en aan die prijs.

Raf on 25/03/2011 15:13