Grote lof voor deze nieuwe aanwinst.

Grote lof voor deze nieuwe aanwinst.Het was vandaag nog geen 11 uur, maar ik kon al snel alle hens aan dek zetten. Toch plezierig als mensen op vakantie komen in België en dan even bij Interkoi passeren.

Zo was het ook vandaag, mensen uit Groningen, Brijnisse, Asten, Rotterdam en noem maar op. Vooral de nieuwe aanwinst die vandaag binnenkwam kon rekenen op veel lof. Iedereen was het erover eens: een prachtige chagoi, eentje om te koesteren en te bewaren. Dat vonden wij trouwens ook, want anders hadden wij haar nooit gekocht.

Bekijk ook dit filmpje: Sansai Chagoi

Feit is dat de klanten met de echte koi ambities van hogere kwaliteitskoi gestaag aangroeien en dat de interkoi groep stilaan uitbreid. Dit was in eerste instantie ons einddoel, en het resultaat komt langzaam in zicht.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Weer een mooi exemplaar Luc en Rini ! (en Ben ;))
Ik kan niet wachten tot m'n nieuwe vijver er ligt, dan kan ik eindelijk nog 's bij jullie langskomen ! (Langskomen en niets kopen voelt bij mij belachelijk aan)

Jeroen

Jeroen on 15/08/2009 20:53

wat een schitterende chagoi, het netpatroon is werkelijk subliem en de bodyshape zoals die hoort te zijn... Is dit een chagoi van harisawa?

Steven on 15/08/2009 21:17

Prachtige chagoi inderdaad, een exemplaar dan nog van de veredelde en hoger gewaardeerde (lichtkleurige) variëteit, met op het eerste gezicht nog heel wat toekomstpotentieel. Echt zo eentje die in een vijver met nogal vinnige en wispelturige nisai en sansai op een bezadigde manier de leiding kan nemen en wat meer rust kan brengen. Hopelijk is haar karakter ook dermate zacht en vriendelijk dat ze binnen enkele weken uit de hand komt eten, dat wens ik de toekomstige nieuwe eigenaar van ganser harte. Wait and see . . .

Martin on 16/08/2009 02:58