Helaas niet in Arcen aanwezig

Helaas niet in Arcen aanwezigZoals de titel het al zegt, zullen wij dit jaar helaas niet in Arcen aanwezig zijn. We hebben besloten om onze koi de nodige rust te geven en zich optimaal voor te bereiden op volgend jaar, want dan zullen we zeker aanwezig zijn.

Ondanks het feit dat wij zelf niet aanwezig zijn zullen er meerdere vissen van ons te zien zijn. Voor de 2de keer trekken BJ en J dit jaar naar Arcen met een hele cavalerie van interkoi vissen. Vorig jaar hebben ze prima gescoord en hopelijk doen ze dit jaar minstens zo goed. BJ is er echter niet zo gerust in, want "er is stevige concurrentie" zegt hij zelf.
Onder de deelnemende koi is er de geweldige tancho "Sofia" van Momotaro, 1ste in Hilvarenbeek 2008, 1ste in Arcen 2007, en de showa van Momotaro "zwartneusje", 2de in zijn reeks in Arcen 2007. (zie ook deze link)

Aan allen die meedoen aan Arcen en die eventueel koi inzetten van Interkoi: stuur me de foto van de koi die mee zullen doen in Arcen, zodat we dit met zijn allen kunnen opvolgen, en voor jullie kunnen supporteren.

Veel succes in Arcen BJ en J.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Heel veel succes in arcen BJ en J..en natuurlijk ook de rest van de deelnemers..
ik kan zelf helaas niet komen..baal hier wel van..
zal voor je duimen BJ..blacknose moet winnen!

Matthijs[interkoi zwolle] on 15/08/2008 21:08

Mooie prijzen gewonnen hoor! Van harte gefeliciteerd en zoals gezegd jullie zijn welkom!
mvg
Ton

Ton on 17/08/2008 17:20