Het begin is weer gemaakt.

Het begin is weer gemaakt.Het is wat stilletjes geweest de laatste tijd, maar nu begint de uitvaart van de koi weer opnieuw.

In de komende weken zullen er weer een groot aantal van de site verdwijnen en de nieuwe gezichten dringen zich op. Tot hiertoe ben ik al heel tevreden over mijn eerste aankopen.

Ik heb een goede prijs kwaliteit kunnen behouden, en onder de knop nieuw aanbod zie je al de nieuwe gezichten. Prijzen komen er volgende week op, want ik heb nog wat in petto en wil nog het één en ander afwerken vooraleer ik de juiste prijzen doorgeef.

Paul kwam ondertussen vandaag zijn vissen ophalen, en zeg nu zelf, begint het weer niet opnieuw te kriebelen ? Ik moet toegeven dat ik zelf best tevreden was over de koi die vandaag de heimat verlieten. Mooie collectie uit het gewone segment, maar wel iedere euro waard.

Je ziet de typische neus van Momotaro (showa), een kohaku van sakai, en een sanke van Takigawa. Wat kan het toch mooi zijn nietwaar ?

Nu maar aftellen naar morgen...

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Beste Luc,

Ik ben met de vissen goed thuisgekomen hoor, ze zwemmen normaal met de andere koi hun rondjes mee en lusten al een korreltje voeder.
Bedankt voor de prima ontvangst en de gezellige babbel.
Een bezoekje aan Interkoi is voor mij steeds interessant en blijft een
belevenis. Veel succes morgen !

Groetjes,

Paul

Paul M on 30/09/2011 20:10