Het begint weer te kriebelen.

Het begint weer te kriebelen.Als de zon haar intrede doet, dan nemen de kriebels inderdaad toe. Laat ons echter niet te snel victorie kraaien, want wie weet wat maart en april nog brengen.

Onmiddellijk worden dan de overkappingen open gesmeten en laten we het zonnetje zijn intrede doen in het donkere bestaan van de koi.

Ik heb er mijn ladder bijgehaald, een ietsje voer op het water gesmeten en een kort filmpje gemaakt van de 2 grote vijvers.

Op de één of andere manier worden we blij, krijgen we een intens gevoel van vreugde als we onze koi zien herleven en rondzwemmen.

Ook voel je het aan de klanten dat ze hetzelfde gevoel hebben, want onmiddellijk krijg ik ook filmpjes toegestuurd met begeleidende woorden om hun gevoelens te uiten.

Die kindai en de 2 momo’s blijven een genot om naar te kijken hè Luc en gegroeid dat ze zijn . Kijk er naar uit om deze later op het jaar te meten….En dan het filmpje….

Ja, ik herken de koi onmiddellijk. Het geeft een goed gevoel om te weten dat ze je klanten ook het ultieme koiplezier geven.
of
Het begint weer te kriebelen. Showa van lion queen groeit goed. , en dan een kort filmpje…mooi toch.
Met als klapper op de vuurpijl de foto met als titel FF checken haha .

Stuur op die handel, ik verwerk het graag in mijn nieuwsitems...het voorjaarsgevoel in beeld...

Ondertussen zwemmen de nieuw aangekomenen rond in hun nieuwe vijver. Een prachtcollectie.... . Ik ben benieuwd of er mensen zijn die komen kijken naar de nieuwe gasten...

Reacties