Het blijft een mooie kohaku.

Het blijft een mooie kohaku.Sommige koi worden een gewoonte om naar te kijken. Andere koi worden mooier met de dag.

Het zijn van die koi die je telkens opnieuw weten te bekoren, en waar je telkens opnieuw graag naar kijkt. Dit is één van deze kohaku. Of ze nu de perfectie hebben voor de show of niet, heeft voor mij weinig belang. Deze koi heeft uiteraard de klasse om aan iedere koishow mee te doen, maar het is vooral de algemene uitstraling die het hem hier doet.

Het is een kohaku die mag gezien worden. Zeer mooie huidkwaliteit, stevige body en aansprekend patroon. Kiwa en sashi zijn goed in orde, wat wil je nog meer. Toen ik gisteren even deze vijver controleerde, kon ik het niet laten om er een filmpje van te maken en jullie mee te laten genieten van deze kohaku.

Ondertussen kreeg ik bericht dat de 100 beste tategoi tosai voor de veiling volgende week online worden gezet. Zo gauw ik deze info heb, zal ik dit uiteraard op de website zetten. Het is mijn wens om een aantal tosai van deze veiling te pakken te krijgen, alsook een aantal tosai die via de opensales worden verkocht.

Afwachten is dus de boodschap en hopen dat ze me niet dooddoen met het bieden...Reacties

3 reacties tot nog toe

Ja klopt Luc deze kohaku vind ik schi-te-rend ,en succes in japan ,grtjs

paul on 14/02/2013 08:21

Ik zou zeggen,zet hem op Luc!
Mischien hoe meer richting nr.100,hoe meer kans qua betaalbaarheid.
Kan niet wachten op de filmpjes.

Gr.Jack.

jack on 14/02/2013 19:48

Een ding zit in elk geval mee dat is de yen koers. Deze gaat de goede kant op voor ons. Hopelijk kun je wat mooi tossai voor ons scoren.

Ray on 14/02/2013 22:12