Het eerste project.

Het eerste project.De eerste koivijver is een feit, en het project mag gezien worden. Ik was er gisteren even te gast en werd vriendelijk door Marcel ontvangen.

Zelf hebben wij niet de intentie om koivijvers aan te leggen, maar waarom onze kennis en relaties niet aanwenden om toch koivijvers aan te verwezenlijken in de regio Noorderkempen. Zo kwam er een eerste contact met Bart, nog jong en ambitieus, die naast zijn huidige beroep van tuinaanleg, zich wilde specialiseren in het aanleggen van koivijvers. Dat deze iets anders moeten gebouwd worden dan een standaard natuurvijver werd hem al gauw duidelijk.

De samenwerking tussen Interkoi en Bart resulteerde in hetgeen hier via de foto's is weergegeven. Ik was aangenaam verrast toen ik gisterenmorgen voor de eerste keer een kijkje ging nemen. Perfect in de tuin ingeplanned, met de nodige touch verfijnd en professioneel uitgevoerd, zal deze vijver de eigenaars nog veel plezier verschaffen. Alles werd binnen de afgesproken tijd aangelegd, wat ook niet altijd evident is in ons onvoorspelbaar weerklimaat.

Het water staat er ondertussen in heb ik begrepen. Nu nog evend de tuin verder afwerken, en het geheel kan ingezegend worden. Mijn enigste belang in projecten zoals dit, is dat er natuurlijk koi van Interkoi in komen te zwemmen, maar die beslissing laat ik volledig aan de eigenaars over.

Indien er mensen in de regio zijn, die op zoek zijn naar een koivijver, je kan ons altijd contacteren.Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Mooi project Luc, proficiat en dat er nog veel mogen volgen.

Jan on 28/10/2009 07:33

Als eerste project van Bart kan dit tellen.
Dat hij in tuinen top was, dat wist ik al.
En dan bij zijn eerste koivijver al zulke prestaties kunnen neerleggen, chapeau!
Toppie Bart!

marc on 28/10/2009 12:18

Als ik dat zo zie, dan heb ik kennelijk enkele jaren te vroeg mijn eigen koivijver laten aanleggen, en dan wellicht nog door de verkeerde firma, alhoewel . . . volgens Luc en Rini mag ik zeker niet klagen.
In elk geval een dikke proficiat aan onze tuinier Bart, die hiermee aantoont dat hij naast tuinaanleg nog veel meer in zijn mars heeft (nietwaar Marc?).

En @ Luc,
Na een fijne dag als vandaag (ongelooflijk wat dit met een mens kan doen), waarvoor nogmaals mijn dank, ben ik dus weer op het appel hé!
Ik kijk overigens al gretig uit naar de nieuwsverslagen op de site tijdens de periode dat je binnenkort samen met uw companen op koi-hunt naar Japan gaat. Alleen hoop ik dat je mij, na mijn aanschafgedrag van dit jaar, niet al te veel gaat doen knarsetanden. Ook diegenen die enigszins tussen de regels kunnen lezen, zullen wel begrijpen wat ik hiermee bedoel. Juist ja, dat je weer topkwaliteit van koi zult aanschaffen en presenteren, wat een koikichi alleen nog maar gekker kan maken. Dus probeer je zelf tegen dan maar wat in te tomen!

Martin on 28/10/2009 23:40