Het Kokugyo Netwerk.

Het Kokugyo Netwerk.Interkoi is op dit ogenblik de enige die met Brian Sousa rondreist in Japan op zoek naar koi. Brian zoekt meerdere relaties in Nederland en België om zijn netwerk verder uit te bouwen. Daarom even deze korte CV van Brian Sousa.

Reeds meer dan 20 jaar is Brian Sousa verzot op koi! Deze ontmoeting met koi heeft hem toevallig naar Japan geleid waar hij de laatste 15 jaar heeft verbleven. Tijdens dit verblijf heeft hij hechte banden met de kwekers gesmeed, en is vooral zijn taalvaardigheid zijn grootste troef. Mede door het feit dat Brian getrouwd is met een Japanse, waar hij 2 dochters bij heeft, is zijn Japans tot in de puntjes geperfectioneerd.

Het Kokugyo netwerk is het hoogtepunt van Brian”s hartstocht voor koi. Zijn taak is het bemiddelen tussen kweker en klant en zorgen voor het transport van de aangekochte koi. Brian’s Kokugyo netwerk biedt handelaars zowel als privé personen een alternatief aan het bestaande aanbod van uitvoeragenten, met het verschil dat Brian een perfecte balans weet te vinden tussen de handel, hartstocht voor koi en zijn plicht als tussenpersoon. De perfecte Japanse taal die Brian beheerst heeft niet alleen een voordeel, maar laat ook geen fouten ontstaan tussen de verschillende partijen. Vooral zijn kennis van koi en de duidelijke en correcte tarifering van de koi beschouwt Brian als zijn sterkste punten. Is het nu in het Niiagata gebied of in Hiroshima, het Kokugyo netwerk zal altijd naar het beste zoeken.

Zoals jullie wellicht weten is Shiba Zakura een koi die persoonlijk door Brian is uitgezocht als nisai en nadien aan Interkoi is doorverkocht. Buiten Shiba Zakura heeft Brian nog ettelijke hoogwaardige koi in zijn bezit. De kracht van Brian zit hem vooral in het feit om koi uit te kiezen die je als nisai nooit zou kopen, maar die zich wel ontwikkelen als volwaardige jumbo van hogere kwaliteit in een latere fase. Brian Sousa is ook vrij bekend met de DVD die hij in 2003 heeft samengesteld over het Momotaro imperium. Deze zijn een jaar geleden nog gratis door ons opgestuurd.

Onze ervaring als Interkoi kan het bovenste enkel maar bevestigen. Wil je ook met Brian een trip in Japan, contacteer hem via mail,. Als particulier is het misschien verstandig om met mij contact op te nemen. Ikzelf organiseer een trip van 10-19 november.
Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Brian makes dreams come true...
tenminste..ik denk niet dat anders de koi die afgelopen jaar naar arendonk zijn gekomen hier naar toe waren gekomen...
zie de yamamatsu tosai...zeer exclusief...de sadazo sanke van martin...om stil van te worden...
en alle momotaro's...uitzonderlijke koi..stuk voor stuk...

Matthijs on 08/09/2009 20:56

I'm looking forward to meet Brian in november.
Aan de koi die ik en met mij vele anderen de laatste tijd hebben gekocht blijkt wel de kwaliteit waar mede Brian voor kan zorgen. Door zijn goede contacten in Japan is het voor Luc, Ben en Rini mogelijk geweest bij een aantal vooraanstaande kwekers te mogen kiezen uit hun kwaliteits koi. Met anderen woorden: GREAT JOB Brian en see you soon!
Kind regards,
Ton

Ton on 09/09/2009 21:57