Het negende wereldwonder

Het negende wereldwonder

Dit is natuurlijk sterk overdreven, maar schoonheid mag nadrukkelijk omschreven worden.

Wakana is een dochter uit Shining Rose en Wakashoryu en was bij aankoop, begin 2009 zowat 74 cm. Ondertussen is ze 6 jaar geworden en is ze 82 cm en nog steeds groeiende. Deze enorme body duid echter niet op een spectaculaire lengte, maar laat ze er de volgende 3 jaar telkens nog 2-3 cm per jaar aanbreien, en ze zal toch tegen de 90 of misschien wel juist over de 90 cm geraken. Als de body in verhouding hetzelfde toeneemt, dan zijn er weinig Jumbo die hiertegen kunnen concurreren.

Hebben we dan geen Grand Champion in wording ? Na Masami, de sanke van Momotaro die als Tategoi verkozen werd in Appeltern is dit een dankbaar vervolg.

Wakana-01

Wakana-02

De eigenaars zijn echter kien op hun koi, en of ze ooit de shows zal onveilig maken is nog maar de vraag. Doet ze mee, dan wint ze gegarandeerd een dikke prijs. Wakana of letterlijk vertaald, de glorieuze, de complete zwemt nog altijd haar rondjes naast de overheerlijke Clarissa, die nog niets van haar uitstraling heeft verloren.

Voor de mensen die wachten op nieuws van de groeivijver, moet ik helaas zeggen dat dit 14 dagen is uitgesteld. Dit heeft te maken met de vakantieperiode waar ik geen rekening mee had gehouden. Dit heb je dus nog altijd van ons tegoed.

Meer afbeeldingen

Het negende wereldwonder: afbeelding 1
Het negende wereldwonder: afbeelding 2
Het negende wereldwonder: afbeelding 3
Het negende wereldwonder: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml