Het nieuwe concept.

Het nieuwe concept.Tijdens Appeltern zal ik een groot aantal soepextracten voor koi meebrengen en deze tijdens de show in promotie zetten.

We hebben een eenvoudiger en ook beter concept bedacht voor ons koi-extract, zodat de uitwerking van het produkt nog optimaler zal zijn. In plaats van het mengsel reeds in vloeibare vorm voor te bereiden, maken we het nu in een kruidenextract zonder water.

De toepassing is heel eenvoudig nu. Breng 1 liter water aan de kook en giet dit over het kruidenmengsel. laat daarna 1 nacht trekken, en verdeel de dag nadien over het water. Op dit filmpje kan je zien hoe het voorbereid wordt.

Het kruidenmengsel is een 100% biologisch produkt dat door Ben zelf samengesteld wordt, en gedurende een half jaar verbeterd en aangepast is. De heilzame werking zorgt ervoor dat uw koi vitaler zijn, en vooral dat ze gezond blijven. Het opgenomen voedsel en de geneeskrachtige werking van enkele kruiden hebben een positieve werking op de algemene gezondheid van de koi.

Normaal kost een potje 15 euro, dat voldoende is voor 15 m³. Tijdens de show in Appeltern zullen wij het aanbieden aan 60 euro voor 5 potjes. Het kan zowel in de winter als de zomer gebruikt worden, met als voordeel dat de koi er ook van profiteren in de winter. De toegepaste stoffen zijn uitermate gezond en versterken het immuunsysteem.

Zelf doe ik het om de 14 dagen in alle vijvers, en ik zie het resultaat onmiddellijk. De vissen worden een stuk vitaler, en je ziet het gedrag onmiddellijk veranderen.

Nog even ter aanvulling: de aerators zijn allemaal verkocht. Van de bandvoedersystemen zijn er nog slechts 2 ter beschikking. Ik breng alles mee naar Appeltern, daar kunnen de klanten ze ophalen, tenzij ze liever naar Arendonk komen.

Reacties

14 reacties tot nog toe

Door Ben zelf samengesteld en gedurende een half jaar verbetert en aangepast ?!
O jee,oppassen...voel kritische vragen opkomen...

De Koi aan de kruiden melange !

Gr.Jack.

jack on 05/06/2012 18:36

Kopje rooibos, worden ze lekker rustig en ontspannen van.

Op zich lijkt het me wel wat maar ben toch misschien in mijn achterhoofd wat sceptisch. Waarom? Geen idee, hopelijk kan ik eens zien als Luc het toevoegd en welke reactie de vissen geven (verandering in gedrag). Misschien dat mij dat over de streep trekt om het te gaan gebruiken. Als er al mensen zijn die dit product gebruiken behalve Luc en Ben hoor ik graag hun ervaringen!

Arjan on 05/06/2012 18:48

Ik heb hier zo mijn twijfels bij en vind dit ook niet bij Interkoi passen.
Wat zit er zoal allemaal in in deze helende groentesoep ????
Op een goede zak voer staat n.l. ook wat er zoal inzit.
En 15 euro voor één liter soep in de twee weken kost me 360 euro per jaar......vind ik nogal
Voor 15 euro maak ik 10liter soep......met verse groente wel te verstaan, niet van die gedroogde...................

Ed on 05/06/2012 19:14

In het voer zit zo veel in als het goed is waar is het einde.
Zoveel middeltjes de 1 nog beter als de ander.
Ben over al die middelen en poeders zeer sceptisch.

Rob on 05/06/2012 20:18

Als je het gewoon nu eens probeert,daar doe je niets mis mee.Voor 15 euro kap je het eens in je vijver.Veranderd er niets,dan ben je 15 euro kwijt .Veranderd er veel ,dan ben je een goed produkt rijker.
Als er nu een merknaam op moest staan ,koopt iedereen het .

johan on 05/06/2012 20:37

Helemaal met Johan èèns, maar eigenlijk heb ik het spul helemaal niet nodig mijn koi zitten helemaal prima! Is ook natuurlijk beetje commercieel gezien hè want Interkoi weet ook dat zulke produkten verkopen als zoete broodjes... Maar totaal niets op tegen, tzal wel helpen zeker?

kurt on 05/06/2012 21:17

Vissen hebben van alles nodig om gezond te zijn en Ben heeft dat goed door en begrepen.Bij de meeste waar de koidokter moet langs komen is eigenlijk een gevolg van vele tekorten naar de koi toe. Waarom zijn die algjes zo goed, omdat er zoveel in zit ( verdiep uw er een keer in ). Deze kruidenmix bevat vele bestandelen voor een goede gezondheid van de koi .Als je aan een schone tafel gaat zitten met alleen een glas water, uw haar zal niet blijven blinken.Ik kan alleen maar zeggen goed bezig Ben, uw liefde voor gezonde koi gaat ver en dat zouden er wat meer moeten inzien .

Marcel D on 05/06/2012 21:25

Ik wilde eerst niets zeggen... maar een in een half jaar een product optimaliseren is heel erg snel. Ik werk sinds dit jaar ook met alternatieve voedingen zie de Shinji boekjes. Je merkt bijv. als je knoflook poeder gebruikt duidelijk dat de vissen hierop reageren. De huid slaat tijdelijk roze uit vissen worden actiever etc. Er gebeurt dus zeker iets. Dat deze mix invloed zal hebben op het gedrag weet ik wel zeker. Maar of de verhoudingen al helemaal optimaal zijn binnen een half jaar testen...

Ray on 05/06/2012 22:42

Mooie reacties allemaal, en allemaal met een boodschap waar je van kan leren. Eén ding is 100% juist, en dat is, dat het nu wel eens commercieel is.

Nu zou ik me daarvoor kunnen schamen, maar dat ga ik nu eens niet doen. Als ik kijk wat we allemaal niet commercieel doen, dan denk ik dat dit in het niet valt. Laat me nu nog 5 van die potjes verkopen per week, wat al bijna onmogelijk is, dan heb ik ongeveer 75 euro per week ontvangen. (dus nog niet verdiend). Tel uit je rijkdom...

Neen, het produkt is goed, en heeft een positieve werking. Niet proberen vinden wij niet erg hoor, maar ik vind wel dat ik er een mooi filmpje bij gemaakt heb.

luc on 06/06/2012 07:26

200% gelijk Luc, helemaal juist dat u dit doet, kzou het zelfde doen in uw plaats...Wat ik me afvraag, worden zulke kruiden ook gebruikt in Japan?

kurt on 06/06/2012 09:12

Ja in Japan proppen ze alles in hun kruiden en liefst nog zoveel mogelijk uitstervende diersoorten.

johan on 06/06/2012 11:28

Dag Kurt, Johan moet ge met een korreltje zout nemen hoor. Die ondertoon is altijd wat ironisch...hahaha... Er is geen link naar Japanse produkten. Het zijn in principe kruiden met een geneeskrachtige werking en kruiden die een bepaald doel hebben. Het is volledig zelf samengesteld door Ben.

luc on 06/06/2012 11:33

Dat is dat weer Luc.Zal het niet meer doen :).

johan on 06/06/2012 11:51

Ik ga het gewoon eens proberen, ik ga er €60 euro aan wagen.

Arjan on 06/06/2012 20:42