Het noodlot slaat toe

Het noodlot slaat toe

Vandaag is het me geslaagd om de eerste deal met Dainishi rond te maken, om nisai aan te kopen waarvan weinigen het Europese continent zullen zien.

3 weken ben ik in onderhandeling geweest, en eindelijk is het dan zover. Waarom dan de titel "het noodlot slaat toe ?" Wel omdat ik ook de moeilijkheid niet onderschat om deze koi te verkopen. Nu is het wel zo dat de linkse showa reeds verkocht is, en dat dit de aanleiding, maar ook de basis was tot de zware onderhandelingen.

Deze koi blijven nog een jaar in de mudpond bij Dainishi. Ik heb de resultaten gezien hoe deze evolueren, en je mag aan iedere medereiziger van de afgelopen reis vragen welke juwelen er rondzwemmen als Sansai. Ik ben trots op mijn nieuwe overwinning, en ik ben ook blij voor de nieuwe eigenaar van de showa, die zijn droom in vervulling heeft ziet gaan. Het is een geweldig avontuur om naast Momotaro, Yamamatsu en Yamatoya, nu ook Dainishi als leveranciers van hoogwaardige koi toe te voegen.

filmpje Nisai Showa lnks

filmpje Nisai Showa rechts

Filmpje over de uitleg van Dainishi persoonlijk, waarbij hij meer uitleg geeft over de kwaliteit van deze kohaku. Deze prachtige kohaku was mijn favoriet, en is een offspring van een nieuwe bloedlijn, uit een Sakai moeder. Van de prijs kreeg ik rode oortjes, en dat wil wat zeggen.

Aan al mijn klanten die een beetje teleurgesteld zijn over de hoge prijzen, wil ik even meedelen dat ik er alles aan zal doen om begin volgend jaar terug de nodige inspanningen te doen om deze markt opnieuw te vervolledigen. De mensen die Interkoi kennen weten dat het mijn wens was om naar het hoogste niveau te streven, ze waren hiervan op de hoogte en hebben me altijd ondersteund. Ik ben mij ten volle bewust van het feit dat niet iedereen zich kan vinden in deze hoogwaardige koi, wegens te duur. Ik weet ook dat er in de wandelgangen verteld wordt dat prijs/kwaliteit op dit moment een beetje ontregeld is, maar ik denk dat je bij een volgend bezoek ook zult zien waarom dit is.

Het is algemeen gezegd dat er weinig plaatsen zijn waar er zoveel goede koi te zien zijn als in Arendonk. Ik zal er dan ook alles aan doen om dit zo te houden. Als er klanten zijn die speciale wensen hebben, of koi willen aankopen uit de nieuwe collectie, maar bang zijn dat deze te duur zijn, bel of mail me, ik zal er alles aan doen om je wensen mogelijk te maken, en dat meen ik uit de grond van mijn hart.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml