Het peleton geraakt uitgedund.

Het peleton geraakt uitgedund.Iedere dag bijna komen ze nu koi ophalen, en het peleton geraakt serieus uitgedund.

Ik verschiet me een bult als ik telkens zie hoeveel koi er ondertussen al weggegaan zijn, en hoe leeg mijn vijvers worden. Maar maak je niet ongerust, een nieuw legioen is op komst.

Zaterdag komen er bijna 40 koi binnen, en ik ken ze stuk voor stuk. Ze zullen dan ook zo snel mogelijk op de site verschijnen. Zaterdag trouwens is het de dag dat de groeivijver wordt voorgesteld in Arendonk. Ik ben reuze benieuwd, want ik heb de koi een maand geleden naar buitentemperatuur laten afkoelen, en heb ze sindsdien niet meer gezien. Laten we hopen dat het zonnetje nog wat schijnt zodat het een plezierige dag wordt.

Zoals gezegd zullen wij de koi zaterdagmorgen uit de groeivijver gaan halen en zal Rini de koffie hebben klaarstaan om 12 uur voor de genodigden.

De opensales is ondertussen van start gegaan en de vissen kan je bekijken via www.koibemiddeling.eu of www.koibito-japan.com/opensale. Wil je de prijzen van de koi zien, zul je een link moeten aanvragen via je koihandelaar, want de koi kunnen enkel via je dealer worden aangekocht. Mij lijkt het een zeer mooie selectie te zijn met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zelf ben ik gecharmeerd van de vele kohaku, met een kleine voorliefde voor de Torazo kohaku. In de loop van de week komen er nog vissen bij van Dainishi - Isa - Yamamatsu en misschien ook nog Takigawa.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Er werden vandaag 7 degelijke karashigoi op de site van de opensales gezet tegen een hele goede en sterke prijs, vrouwelijk en ongeveer 35-40 cm. en als ik het een beetje goed bereken, dan kosten ze tussen de 250-375 euro/stuk...

Er werd herhaalde malen achter de karashigoi gevraagd die ik voorheen had aangekocht, dus dit is je kans.

luc on 13/04/2011 16:11

Hmhm, Schrijffouten zouden niet mogen :-) het is peloton!

Vincent on 13/04/2011 17:13

Volgens Google kan beide.

johan on 13/04/2011 20:43

Oeps,de special offers al eens goed bekeken?
Top Momo's........

Gr.Jack

jack on 13/04/2011 21:13