Het peleton geraakt uitgedund

Het peleton geraakt uitgedund

Iedere dag bijna komen ze nu koi ophalen, en het peleton geraakt serieus uitgedund.

Ik verschiet me een bult als ik telkens zie hoeveel koi er ondertussen al weggegaan zijn, en hoe leeg mijn vijvers worden. Maar maak je niet ongerust, een nieuw legioen is op komst.

Zaterdag komen er bijna 40 koi binnen, en ik ken ze stuk voor stuk. Ze zullen dan ook zo snel mogelijk op de site verschijnen. Zaterdag trouwens is het de dag dat de groeivijver wordt voorgesteld in Arendonk. Ik ben reuze benieuwd, want ik heb de koi een maand geleden naar buitentemperatuur laten afkoelen, en heb ze sindsdien niet meer gezien. Laten we hopen dat het zonnetje nog wat schijnt zodat het een plezierige dag wordt.

Zoals gezegd zullen wij de koi zaterdagmorgen uit de groeivijver gaan halen en zal Rini de koffie hebben klaarstaan om 12 uur voor de genodigden.

De opensales is ondertussen van start gegaan en de vissen kan je bekijken via www.koibemiddeling.eu of www.koibito-japan.com/opensale. Wil je de prijzen van de koi zien, zul je een link moeten aanvragen via je koihandelaar, want de koi kunnen enkel via je dealer worden aangekocht. Mij lijkt het een zeer mooie selectie te zijn met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zelf ben ik gecharmeerd van de vele kohaku, met een kleine voorliefde voor de Torazo kohaku. In de loop van de week komen er nog vissen bij van Dainishi - Isa - Yamamatsu en misschien ook nog Takigawa.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml