Het was echt gezellig.

Het was echt gezellig.Dat waren de woorden van de meeste mensen die aanwezig waren op de zoveelste opendeurdag van 13 januari.

Gezelligheid moeten de mensen maken, want zelf ben ik niet echt een sociaal monster, eerder een fabrikant van gezelligheid misschien.

Ik kan moeilijk onder woorden brengen hoe de mensen deze dag beleefd hebben, dus laat ik het woord maar over aan hen. Voor mij kwam het in ieder geval over als een bijzonder geslaagde dag.

Voor de verandering had ik een speciale toets gegeven aan het gebeuren door wat kleine touches van gezelligheid proberen te geven door het interieur wat aan te kleden.

Het is zo al moeilijk genoeg om een werkhal voor één dag om te toveren tot een feesthal, maar ik denk wel dat ik er in geslaagd ben.

Zowel de catering als de verfraaiing van de hal werd verzorgd door ETM catering, iets wat ze al verscheidene keren hebben gedaan bij deze gelegenheden. Ze kregen ook de nodige complimenten voor het eten.

Voor de verandering had ik Stephano uitgenodigd een entertainer op het gebied van de goochelkunst en die toch bekend staat als de jongste illusionist van België met originele en dynamische shows.

Hij verraste de mensen op een originele manier door zich te vermengen met het publiek en zijn kunsten te tonen. Zelf heb ik er helaas niet veel van kunnen zien, maar blijkbaar werd dit ook op prijs gesteld.

Voor de kinderen had ik een soort huisje gebouwd met de kartonnen dozen waarin de koi getransporteerd worden. Dit was blijkbaar niet zonder succes want de kleintjes hebben er zich geweldig in geamuseerd….tot vreugde van de ouders.

Zo zie je maar dat je met wat creativiteit toch ook mooie dingen kan samenstellen. Ik ga niet te veel meer uitweiden over het gebeuren, en heb hieronder een aantal filmpjes geplaatst om je wat van 13 januari te laten genieten…

Mijn dank natuurlijk aan al de mensen die aanwezig waren en zeker ook de mensen van de Euregio show die een flinke verplaatsing achter de rug hadden…

De catering, een overzicht

Door de massa lopen

13 januari 01

13 januari 02

13 januari 03

13 januari 04

13 januari 05

Ben met zijn stoel

13 januari 06

13 januari 07

13 januari 08

13 januari 09

13 januari 10

13 januari 11

13 januari 12

13 januari 13

De mooiste misschien is die van Ben met mijn kleinkinderen

Meer afbeeldingen

Reacties