Het was een geweldige dag.

Het was een geweldige dag.We hadden niet veel volk verwacht vandaag.

De bouwvakvakantie begint in België en het weer zat niet echt mee, maar het was een heerlijke dag. Serieuze kanonnen zijn vandaag weer naar hun eindbestemming vertrokken, waaronder deze prachtige kohaka van sakai van ± 65-70 cm. De promotie van "arrow" vertrok samen met een Momotaro Tancho naar Grimbergen in het gezelschap van Mega Mindy. (de promotiekohaku van eergisteren). Dochtertje Marie Julie (vergeef me als de naam niet juist is...) was speciaal meegegaan om de kohaku "Mega Mindy" te zien, en zij vond deze dan ook de mooiste. Ik weet zeker dat ze tiptop zullen verzorgd worden.

Helaas was ik vergeten foto's te nemen van de showa Momotaro's die richting Almere gingen, maar van het clowneske neusje, een kohaku van Matsue die juist uit "de mudpond" kwam heb ik wel een foto gemaakt. Deze vertrok richting Alkmaar.

Rini was weer op zijn best vandaag. Zijn geinspireerde uitleg weet menigeen te boeien, en als hij begint te vertellen, dan is hij niet meer te stoppen. Getuige deze veelzeggende foto's van Rini, want hi j wil toch altijd persé op de foto staan.

Al bij al een zeer dankbare dag met zeer fijne mensen, en de koi die verkocht werden getuigen stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit.

Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Hallo Luc en Rini,

Ik wilde jullie nog even bedanken voor de tijd die jullie er voor uit hebben
getrokken bij het maken van de keuze voor de juiste vis. Ik ben waanzinnig blij dat ik toch deze heb genomen, het is echt een prachtvis. Ze voelt zich al goed op haar gemak en eet ook gelijk al mee. Het was echt gezellig vanmorgen. Nogmaals hartelijk bedankt en tot de volgende keer.

M.v.g.
Fred

Fred on 12/07/2008 18:30

Hallo Luc ,

Bedankt voor de leuke rondleiding en de zeer mooie koi's die ik gezien en gekocht heb . Ze zwemmen mooi rond en komen gezellig mee eten met de andere het zijn pareltjes . Ik ga je zeker op de hoogte houden hoe deze jongen (toby) en de meisjes (mega mindy en arrow ) het gaan doen .
Ah ja de naam van mijn dochter is juist .
Rini ook bedankt om mij nog wat bij te brengen over het koi gebeuren .

groetjes koen

koen on 12/07/2008 22:57

Het was inderdaad weer fijn in Belgie te zijn! :-)
Beetje jammer van het weer maar ook dat wordt vanzelf weer beter en dan kunnen we weer echt gaan genieten!
En er zitten een paar heel fraaie exemplaren in de mudpond heb ik gezien!
En beide showa's zitten nu in de Q-bak en ik zal ze langzaam aan het vijverwater laten wennen! Komt helemaal goed!
mvg
Ton

Ton on 13/07/2008 11:38

Hoi Luc en Rini,
Prachtige toko heb je daar in Arendonk, jammer dat het voor ons zo ver weg is, maar het was zeker de moeite waard.
De Kohaku zwom gisteren al gewoon met de rest mee en komt ook al goed mee eten.

Groetjes Rob

Rob on 13/07/2008 12:23

Hallo Luc en Rini,
Ziet er perfekt uit ,dat is genieten ,je ziet het wel anders er zijn erbij waar ik niet graag een vis zou kopen al kreeg ik hem kado. Vond het leuk dat ik de plant van
je kreeg is bij ons niet te krijgen. De kohaku van Rob doet het prima Arelio nog gebeld over bevindingen.Ik kom over paar weken weer even langs, sta dan met caravan in Reusel.

Jan on 14/07/2008 23:04