Het was een geweldige dag

Het was een geweldige dag

We hadden niet veel volk verwacht vandaag.

De bouwvakvakantie begint in België en het weer zat niet echt mee, maar het was een heerlijke dag. Serieuze kanonnen zijn vandaag weer naar hun eindbestemming vertrokken, waaronder deze prachtige kohaka van sakai van ± 65-70 cm. De promotie van "arrow" vertrok samen met een Momotaro Tancho naar Grimbergen in het gezelschap van Mega Mindy. (de promotiekohaku van eergisteren). Dochtertje Marie Julie (vergeef me als de naam niet juist is...) was speciaal meegegaan om de kohaku "Mega Mindy" te zien, en zij vond deze dan ook de mooiste. Ik weet zeker dat ze tiptop zullen verzorgd worden.

Helaas was ik vergeten foto's te nemen van de showa Momotaro's die richting Almere gingen, maar van het clowneske neusje, een kohaku van Matsue die juist uit "de mudpond" kwam heb ik wel een foto gemaakt. Deze vertrok richting Alkmaar.

Rini was weer op zijn best vandaag. Zijn geinspireerde uitleg weet menigeen te boeien, en als hij begint te vertellen, dan is hij niet meer te stoppen. Getuige deze veelzeggende foto's van Rini, want hi j wil toch altijd persé op de foto staan.

Al bij al een zeer dankbare dag met zeer fijne mensen, en de koi die verkocht werden getuigen stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml