Hier begrijp ik iets niet.

Hier begrijp ik iets niet.Maar dat zal vermoedelijk wel aan mij liggen.

Ik had zeker gedacht dat de OpenSales een ware veldslag zou worden. Ik had de troepen al in stelling gebracht om zoveel mogelijk koi die ik zelf wou zeker te bemachtigen, maar blijkbaar was deze strategie niet nodig.

Mij niet gelaten, ik weet welke kans ik heb gekregen en welke kans ik ten volle heb benut. Buiten enkele koi die ik ben misgelopen, want ik kan ook niet alles gaan opkopen, heb ik een buitengewoon rijke collectie op de kop weten te tikken. Ik ben niet 100%, maar 300% zeker dat als ik persoonlijk naar Japan ga, en deze koi krijg voorgeschoteld, ik deze NIET aan deze prijzen kan kopen.

Ik heb in ieder geval zaterdag, samen met Ben en Rini en een aantal mensen die aanwezig waren de volledige koi uit de groeivijver kunnen bekijken, en wij hebben ontzettend genoten. Ik ga er nu geen verslag van schrijven, want het is zoveel informatie dat ik ze op dit moment niet kwijt kan. Ik zal er rustig mijn tijd voor nemen in de loop van de volgende dagen. Ik doe vandaag open van 10 uur tot 13.00 uur en heb nog wat werk voor de boeg.

Ze liggen klaar om te poseren

Reacties

5 reacties tot nog toe

Misschien durven de meeste mensen toch geen koi aan te kopen van een foto en filmpje. Dat ze de vis toch eerst in het echt willen zien.
Nu had ik geen sleutel aangevraagd dus ik weet ook niet wat de gemiddelde prijs was. Dat zal ook geen paar honderdjes zijn geweest en dan denk ik dat men de koi toch eerst liever live ziet zwemmen.

Dit is zo maar mijn gedachte. Weet niet wat anderen er van denken, ik ben er wel benieuwd naar.

patrick on 17/04/2011 08:46

Voor de mensen die achter de open sale zitten,en de kwekers,
moet dit toch wel een beetje teleurstellend zijn.
De koihandelaren zitten of te maffen,of hebben er geen vertrouwen in.
Dit is jammer,had een goede toevoeging kunnen zijn voor de markt.
Er worden op dit moment als de site klopt,nog steeds koi verkocht.
Dus mischien uiteindelijk toch nog een aardige verkoop,en krijgt het vervolg.
Aan de gebodene kwaliteit ligt het zeer zeker niet!

Gr.Jack

jack on 17/04/2011 10:58

in de open sales staan goede tot zeer goede koi....
de prijzen zijn voor de aangeboden kwaliteit zeker goed

het is een nieuwe mogelijkheid voor koidealers om hoogwaardige koi aan te kopen zonder daar voor naar japan af te reizen

wij denken dat het nog heel erg vroeg is om te kunnen zeggen dat de verkopen in open sales tegen vallen.......

grt michel

michel on 17/04/2011 11:10

Dit is inderdaad een buitenkans, en ook ik begrijp het niet dat er zo weinig interesse is tot aankoop... Andere grote koizaken zien toch ook deze aanbiedingen uit japan. Zit de kernramp er voor iets tussen?? Ik ben wel geinteresseerd maar mijn collektie koi is compleet in mijn vijver...Ik ben al èèns gaan zien op koibito en dit is top! Met het gene dat IK weet zal interkoi top koi aangekocht hebben! Zoals Luc het zegt, ook ik " begrijp iets niet".
Tot hoors interkoi!

kurt on 17/04/2011 11:10

Wellicht hebben en hoop handelaren op dit moment niet de financiële mogelijkheden om fors in werkkapitaal te investeren.

Wim on 18/04/2011 15:36