Hij kan er toch zo van genieten.

Hij kan er toch zo van genieten.Als er een mogelijke topkoi in een selectie zit, dan weet ik op voorhand dat ik hem al verkocht heb.

Zo ook met deze sanke van Torazo. Tosai, 40 cm en met de juiste gegevens om zich te ontplooien tot een grote. Hij heeft er kijk op, dat heeft hij reeds meermaals bewezen. Het is geen kwestie van zeggen, maar ook van weten.

Ik heb reeds meermaals koi de revue zien passeren die hij heeft grootgebracht, en waarvan ik telkens verschiet als ik ze een jaar nadien terugzie. Van deze sanke zijn de verwachtingen zeer hoog gespannen, en ik kan me niet van de indruk ontdoen dat hij gelijk heeft.

Op dit ogenblik zijn er nog 2 koi die door hem worden grootgebracht en waarvan ik binnenkort een update kan maken om de evolutie te schetsen. Met deze erbij worden het er dus 3…spanning alom…

De prachtige dag van gisteren zorgde ervoor dat we volop konden genieten van ons terras en de mensen die op bezoek kwamen. Rini kan er daadwerkelijk van genieten, want voor één keer liet hij zich vermurwen om een flesje bier te verschalken, en dat smaakte zichtbaar.

Ondertussen verlaten iedere dag enkele tosai hun opvangtehuis. Gisteren was het de beurt aan één van de eerste Taniguchi die we verleden jaar november als kleine visjes hadden uitgezocht. Toen 20 cm, was ze op dit ogenblik 38 cm en beloftevol. Ik hoop echt dat ze het goed zullen doen in onze wateren: kohaku 1011038

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Zou zeggen,elk half jaar een update van de Sanke van Torazo!
Wat een wereldvis,maakte diepe indruk.
Net als de Kohaku van Torazo trouwens,ook helemaal niets mis mee.
Eigenlijk zouden ze allebei naar die vijver moeten,maar we moeten hem niet teveel verwennen natuurlijk!

Gr.Jack.

jack on 22/05/2011 10:42

Ik ga de sanke ook zeker volgen ben erg benieuwd,heel veel sterkte en sucses met beide vissen.

gr patrick

patrick on 22/05/2011 13:18

Dat Rini ervan kan genieten mochten we gisterenmiddag zelf meemaken.
Maar het is zoals Rini zegt je moet van elke dag genieten
En waar kan je beter genieten dan op een terras bij Interkoi met allemaal Koi om je heen en mensen met dezelfde passie.

Groeten jent

Jent on 22/05/2011 18:48