Hulp was er genoeg.

Hulp was er genoeg.Ik ben normaal een einzelgänger, maar dat er gisteren veel hulp ter plaatse was, was bijzonder gewenst, want geloof het of niet…ik was moe.

Het was een zware week geweest in Japan met een gemiddelde slaaptijd van 2-3 uur per nacht, en ook deze week was het petrol geven.

Na een rit zonder problemen naar Schiphol ditmaal, was de hulp uitermate welkom. Er waren verschillende klanten die hun koi, waar ze al lang op wachten, wilden verwelkomen. We hebben ze dan ook de eer gegeven om zelf hun koi uit te zak te helpen en even te genieten van hun pupil.

Ik heb enkel moeten commanderen, en dat gaat me nog altijd goed af. Het zware werk werd verdeeld onder de aanwezigen, en ik heb mooi toegekeken hoe alles in zijn werk ging, en ik was er blij mee….

Een kort dankwoord is dan ook op zijn plaats. De meeste koi kwamen perfect uit de zakken, en er werd bijna geen beschadiging vastgesteld….gelukkig maar….

Het was een lange avond, en het is weer vroeg dag. Daarom heb ik alle filmpjes aan elkaar gereigd, van alles wat er is binnengekomen. Het filmpjes duurt wel bijna 45 min. maar je kan zelf bepalen of je het helemaal wil zien of niet.

Geniet van de film en vertel me wat jij er van vind…

Mijn dank gaat uit naar Johnny die me altijd vergezelt naar Schiphol om de zware boxen te laden. Het was 1000 kg dat er moest versleurd worden. Dan Ben die met liefde de koi uit de zakken helpt, en aan de helpers van dienst, Johan, Niels, Peter, Rob, David, Toon, en ik hoop dat ik niemand vergeten ben

Het is mogelijk dat het filmpje nog niet te zien is. Het was 45 minuten en YouTube heeft er werk mee. Kom gewoon later eens terug want het is toch de moeite om te zien.

Meer afbeeldingen

Reacties