Ik ben aangekomen.

Ik ben aangekomen.Rond 19.55 landde de vlieger in Okayama. Dan is het nog een 15 minuten rijden naar het hotel.

Het eerste wat er dan gedaan wordt is de koffers naar de kamer doen, eventueel kennismaken met andere klanten, en dan een hapje gaan eten. Dikwijls ben ik alleen, en dat bevalt me, maar deze trip heb ik het gezelschap van een vriendelijke Noor die naar de naam Harald luistert.

Wat wil je eten ? Steak natuurlijk, maar toen ik de foto liet nemen, was mijn steak al ribbedebie. De vlucht was goed verlopen, van Amsterdam naar Seoul slechts 9.30 uur vliegen, en van Seoul naar Okayama 1 uur en 15 min. vliegen, een perfecte routen.

Het wachten in Seoul duurt soms wat lang, maar ik heb ondertussen mijn plekjes gevonden. Met plekjes bedoel ik dan een plaats waar je gratis een zetelmassage kan laten doen, (echt goed) een free internet zone, en goede plekjes om te rusten. Vandaag had ik een nieuw stekje aangeboord met een zetel waar je zalig in kunt gaan liggen, met een goede film erbij. Het enige probleem was dat ik niet in slaap mocht vallen, want tijdens de vlucht had ik niet veel geslapen.

Enkele films bekeken, waaronder de toch wel zeer speciale film "Life of Pi" en een gouden oude "Cool hand Luke" van 1967. Morgen is het weeral een veiling, wat op den duur ook een gewone zaak gaat worden. Of ik iets zal scoren hangt van de omstandigheden af, we zullen wel zien.

Paul had een 10-tal koi van de veiling van Sakai te pakken gekregen, maar geen spek voor mijn bek. De prijzen zouden nog wel gekund hebben, maar de koi gekoppeld aan de prijzen vond ik dan weer niet optimaal. We zullen het dan maar met Momotaro en Taniguchi moeten doen, en weet je wat ? Dat vind ik zelfs helemaal niet erg....

Afwachten tot morgen is de boodschap.


Reacties

14 reacties tot nog toe

Veel suc6 morgen, hopelijk zijn de goden je goed gestemd!!!!

Arjan on 10/04/2013 16:29

veel succes luc,morgen!!!

rudy on 10/04/2013 17:24

Je hebt toch een cadeautje meegenomen voor de maeda he Luc want dat helpt mischien ?! Laat ons maar meegenieten van wat er in de kuip....eu nee de bowl rondzwemt .
En ik vind het fantastisch om te lezen dat je ook naar prijs/kwaliteit kijkt en daar je ook aan houd ,maar ook niet TE mooie koi meebrengen he want de vijver zit vol hier haha .grtjs

paul on 10/04/2013 17:35

Succes morgen Luc, en dat je maar een heleboel mooie visjes mee retour mag nemen.

Gr. Gerry

Gerry on 10/04/2013 18:00

Hey mischien is het ook eens fijn om te vragen(heel voorzichtig !) Hoe ze de kleuren behouden MET toch zo een goede groei ,en waain ze opgroeien ;een kale vijver helder met extra klei of een algenvijver Of extra verversing met.....grtjs

paul on 10/04/2013 18:11

Dat gaan ze niet lossen ginder denk ik Paul , zou leuk zijn .
We wachten vol ongeduld op morgen.

Johan on 10/04/2013 21:26

Luc, nen goeie (koi-hunting) trip gewenst,

succes &
grtz,

Luc DD on 10/04/2013 21:52

Lang moeten wachten in Seoul ! En u niet bewust van de risico's, Luc?
Maar goed dus dat de Noord Koreanen hun gevreesde raket niet hebben afgeschoten op hun aartsvijand terwijl je daar zat te wachten.

Het gevaar is evenwel nog niet geweken, zo blijkt, want de Japanners hebben intussen luchtafweergeschut geplaatst voor het Ministerie van Defensie in Tokio, echt waar.
De Noord Koreanen zijn echter veel slimmer dan dat, laten zich daardoor niet vangen, en naar het schijnt zouden ze nu als super communisten hun pijlen (lees: raketten) gericht hebben op lokaties in het zuiden van Japan waar eerstdaags allerlei veilingen doorgaan, in hun ogen een verderfelijke uitwas van het westers kapitalisme . . . Ik zou dus toch maar schrik beginnen krijgen Luc, op gevaar af dat Interkoi anders binnenkort zomaar onthoofd zou zijn :-).

By the way, de voorlaatste alinea van uw nieuwsitem: ik vind dat wel erg . . .

Martin on 10/04/2013 22:44

Martin je bent een stokertje he ,mensen zo bang maken .

Johan on 11/04/2013 07:43

Luc,

ik neem aan dat we de titel van dit nieuwsitem niet te letterlijk moeten nemen. alhoewel hetgeen je op de foto aan het eten bent er wel erg goed en lekker uitziet.

@Martin, heb ook al even met de gedachte gelopen. persoonlijk zou ik momenteel ook even niet in de regio van korea en japan willen zijn. hopen dat het maar bij dreigementen blijft. wanneer je echt interesse hebt voor een SFF dan kun je Luc wellicht aan Paul laten vragen welke nummer hij heeft kunnen bemachtigen. wellicht kan Luc bemiddelen in de aankoop van een SFF koi.

op het moment dat ik dit nieuwsitem typ vermoedt ik dat Luc de veiling net heeft afgerond. nog even enkele uurtjes wachten en dan kunnen we zien wat hij heeft kunnen bemachtigen.

stephan on 11/04/2013 09:14

@Martin, beste Martin het leven is aan de durvers ( dacht dat jij dat allang wist)

Raymonda on 11/04/2013 10:11

Natuurlijk Raymonda, en daar heb ik zelfs bewondering en respect voor.
Mijn tussenkomst was dan ook slechts bedoeld als een beetje (galgen)humor, ontsproten aan mijn "slecht" karakter . . . (dacht dat je dat wel begrepen had).

@ Johan: altijd geweest Johan, maar alleen voor de fun.

@ Stephan: de laatste zin van mijn tussenkomst niet te letterlijk nemen hé, je weet toch dat ik graag tegendraads ben.

Martin on 11/04/2013 12:42

@ Martin, ik heb begrepen dat we beiden van( galgen) humor houden

Raymonda on 11/04/2013 16:09

Maar Martin, begint ge nu ook nog te flikflooien met mijn vrouw ? Straks nog de zaak overnemen en het is helemaal rond...

luc on 12/04/2013 15:51