Ik ben ontzettend blij.

Ik ben ontzettend blij.Niet omdat ik gisteren weer enkele heel mooie koi heb verkocht, maar dat ik denk dat ik een goede plaats heb gevonden voor Helena.

Helena, de showa uit de Shiro Showa bloedlijn, was de enigste showa uit de 5-reeks, waar ik geen thuis voor had gevonden. Nu heeft eindelijk iemand de klasse die deze showa uitstraalt en de toekomst die deze showa in petto heeft, weet te waarderen.

Ze zal richting Den Haag verhuizen, waar ze ook verder zal begeleid worden door ons, voor zover dit natuurlijk mogelijk is. Ik moet zeggen dat ze er stralend uitzag gisteren, en ik ben blij dat ze uiteindelijk haar bestemming heeft gevonden. De rust en het feit dat ze in een degelijke 30 kuubs vijver terechtkomt met slechts enkele grote koi zal zeker een meerwaarde zijn voor haar ontwikkeling.

Voorlopig zwemt ze nog even bij ons, het verhuizen zal pas einde juli worden.

Vandaag ga ik lekker naar de folklorefeesten in Mariekerke, zoals ik ieder jaar doe, lekker verse paling eten en genieten van mijn fietstochtje langs de schelde…

Helena anno 25-06-2011
K3, een klassebak
Een goede koi hoeft niet duur te zijn

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Top koi

Patrick on 26/06/2011 10:54

Had het gister nog met Noëlle over deze briljante showa...
wat een beauty is het toch... eigenlijk gewoon jammer dat ze weg gaat... maar wel mooi dat ze naar een goede vijver gaat!
voor mij is deze showa nog steeds een tategoi pur sang!

Matthijs on 26/06/2011 15:29

Helena eindelijk een eigen plekje... Wat fijn!

Het zal geen geheim zijn dat ik Helena een prachtige showa vind. Het is één koi waar ik nog steeds lyrisch van word.

Ik hoop dat de nieuwe eigenaar heel veel plezier van haar zal hebben. Ze is prachtig. Jammer dat we haar niet meer in Arendonk zullen zien, daarin heeft Matthijs gelijk. Maar een eigen, definitief plekje... Da's toch beter!

Noëlle on 26/06/2011 21:26

Iedereen ,en ze hebben gelijk doet heel lyrisch over de schrijfwijze van Rini.Maar de persoon die in het filmpje over Helena verteld moet hier zeker niet voor onderdoen.Of het nu gaat over een visje van 100 euro of 10000 ,hij blijft even enthousiast.

johan on 26/06/2011 21:54

Dat klopt als een bus Johan...
maar schrijf het maar eens zo op papier... ;-)
Helena blijft bloed en bloedmooi....

Matthijs on 27/06/2011 18:32

Samen met jou ben ik blij Luc, dat Helena uiteindelijk een goeie thuis heeft gevonden. Maar langs de andere kant ook weer niet blij, ja zelfs een beetje jaloers, want lange tijd heb ik zelf een oogje gehad op Helena, dat weet je; alleen . . . zit mijn vijver sinds kort vol met andere kwaliteitsbeestjes van Interkoi. Ware dat niet het geval geweest, dan was Helena zeker van mij geweest, maar een mens kan nu eenmaal niet alles hebben.

Proficiat aan de nieuwe eigenaren, zou ik eggen, en veel geluk en genoegdoening ermee. Met een goeie verzorging is het een toekomstige prijzenpakker, daar ben ik van overtuigd!

Martin on 27/06/2011 20:32