Ik heb de rode loper uitgelegd.

Ik heb de rode loper uitgelegd.Voila, ik heb gisteren alles in gereedheid gebracht om iedereen te ontvangen die aanwezig wil zijn.

Je moet roeien met de middelen die je hebt, maar het is met liefde gedaan, en dat wil ook wat zeggen. Ik hoop in ieder geval dat de koikichi hun draai kunnen vinden en dat we er een gezellige dag van kunnen maken.

Naar aloude gewoonte doe ik ook altijd iets speciaal tijdens de opendeurdagen, en ik wil deze traditie dan ook doorzetten. Ik heb een showa aangekocht tijdens de veiling van Momotaro, die bij veel mensen in de smaak ligt. Het is niet de grootste, maar wel een showa die tegen april volgend jaar wel eens voor verrassingen kan zorgen. Ik vermoed dat ze rond de 65 cm zal zijn als ze een jaar mudpond achter de rug heeft.

Ik ga deze niet gratis weggeven, want dat is er aan koiverkopen niet verdiend, maar ik wil deze wel aanbieden tegen speciale voorwaarden.
Deze voorwaarden zijn als volgt:

Prijs van de showa: 2500 euro (normaal 3250 euro)
Mudpond 2014: gratis (tot november 2014) waarde 50 000 yen.

In totaal maak je dus een voordeel van meer dan 1000 euro. De moeder van deze showa is de 5-jarige Mako showa van 90 cm. Haar geboortedatum is juni 2012, met andere woorden is de showa nu slechts 17 maanden. Je kan zien aan de bouw dat het een stevig gebouwde showa is met een goede beenderstructuur.

Ze is niet overdreven groot, maar ze straalt wel kracht uit. Het is tevens een onvoorspelbaar patroon, waarbij het hi mooi vertegenwoordigt is, maar waar het sumi een onberekenbaar resultaat kan laten zien. Spannend en verwachtingsvol kan je een showa zoals deze noemen.

De body is uit één stuk met een goed en stevig staarteinde. De motoguru is langs beide kanten vertegenwoordigt om de showa de juiste uitstraling te geven. In mijn ogen een hebbeding waar je veel plezier van zou kunnen hebben.

Het aanbod is enkel geldig tijdens de opendeurdagen en vervalt zondag 14.00 uur.
Tot straks

Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Howla iemand die een showa zoekt moet niet twijfelen ,net patroon met strakke aflijningen .
Kan er ook iemand de Martin wakker maken :))
Tot straks koikichi .

paul on 14/12/2013 08:04

Dat ziet er gezellig uit :-) Ik ga bijna aan mijn reis beginnen, tot zo!

Remco on 14/12/2013 09:06

Het is voor sommige een hele reis naar het verre arendonk . Een echte uitstap eigenlijk .en als je geen vis koopt kan je nog altijd een kerstboom kopen . Er is de laatste dagen veel reclame over gemaakt .

johan on 14/12/2013 09:37

Ja voor mij 200km
Ik woon tegen de franse grens.
Als je een kerstboom koopt mag je wel gratis parkeren.
Tot zondag.

tommy on 14/12/2013 11:27

Tja Johan, dat is weer niet mis te verstaan met die kerstboom hé! Denk ook wel dat Luc er de voorbije dagen niet zomaar al die reclame voor gemaakt heeft, daar moet meer achter zitten :-).
Maar persoonlijk geloof ik niet meer in kerstbomen, Tommy, dus heb ik maar wijselijk aan de overkant geparkeerd.

@ Franky, proficiat en veel geluk gewenst met uw male Momo sanke, graag eens een update binnen een jaar of zo.
@ Tom, proficiat en veel geluk met uw beloftevolle Sakai sanke, een goeie keuze, en ik ken iemand die een klein beetje jaloers zal zijn.
@ Johan, proficiat en veel geluk gewenst met de veel belovende Momo kohaku, denk dat je uiteindelijk een verstandige beslissing genomen hebt.
@ Koper van de male Momo kohaku (sorry, mij niet bekend), eveneens proficiat en veel geluk met uw nieuwe aanwinst. Mooie kohaku!

Last but not least: @ Luc en Raymonda,
Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de culinaire geneugten, waardoor het dan toch niet zo erg was dat ik mijn boterhammen thuis vergeten was . . . :-). Het was een geslaagde en gezellige namiddag, waarbij het mij plezier heeft gedaan weer enkele nieuwe koikichi te hebben leren kennen.


Martin on 15/12/2013 00:46

Pfff, dat is ook iets. Heb je net een nieuwe koi gekocht, kan je niet slapen van de adrenaline....

Tom on 15/12/2013 03:58

Ja Tom dan heb je de goede keuze gemaakt ;)

paul on 15/12/2013 07:38