Ik kan toch niet achterblijven of wel.

Ik kan toch niet achterblijven of wel.Veilingen….het is een gezwel dat plotseling de kop opsteekt. Ik probeerde het jaren geleden al met degelijke koi, maar ik kon niemand motiveren.

Nadien heb ik het dan opgegeven, want blijkbaar denkt men in Japan anders over een veiling dan hier in onze contreien. Werken ze daar een jaar om zoveel mogelijk de beste koi van de kweek te selecteren, dan is het hier een ander verhaal, waar ik het even niet over wil hebben.

Zal ik het dan ook nog eens proberen ? Vanaf vandaag zal ik 6 koi online zetten met een minimumprijs. Wie interesse heeft om een bod uit te brengen, moet me een mail sturen met vermelding van de codenummer die vermeld is en het bedrag dat je biedt.

Ieder bod moet verhoogd worden met een minimum van 25 euro. De veiling eindigt op vrijdagavond 20.00 uur. De startprijs staat vermeld bij de bijhorende koi, en het geboden bedrag zal telkens ingevuld worden onder de startprijs.

Ik begin met 6 koi waarvan ik denk dat ze meer dan goed zijn voor de startprijs. De koi zullen onder de knop nieuwe koi aanwinsten staan met de vermelding steraanbieding. Als ik een bod binnenkrijg, zal ik dit zo snel mogelijk aanpassen op de website.

Voorbeeld: krijg ik een bod binnen voor de shiro utsuri die met beginprijs 1750 euro staat, dan zal deze prijs naar 1775 euro gaan. Heb je geluk, en je hebt geen tegenbieder, dan moet ik helaas deze prachtkoi afstaan voor 1775 euro....

Misschien een kans voor diegenen die juist op een koi uit deze serie vallen.

Reacties