Ik zou haar Lazarus noemen

Ik zou haar Lazarus noemen

Als je opstaat uit de doden, dan is Lazarus een geschikte naam, maar ik zou het toch maar houden bij Mutske.

Ze is ondertussen terug opgestaan uit de doden, zoals je kan lezen in het vorige nieuwsitem. Zo te zien is ze gezond en wel, en met 69 cm geen uitschieter qua size, maar dat is niet zo erg. Haar genetische grootte zullen wij er wel uithalen.

Laat ons blij zijn dat ze terug gevonden is, en bedenk ook wat een werk erin gestoken wordt om alles zo goed mogelijk op zijn plaats te krijgen, en iedereen proberen tevreden te stellen.

Hier een filmpje van Mutske

Wat wel goed nieuws is, en waarom ik ontzettend blij ben, is dat de sanke van Yamamatsu die ik op de reservebank heb zitten, door Toshiaki verkozen is als beste tategoi in zijn koihuis op dit moment, en dat is niet niets. Ik weet dat dit weer op tegenspraak zal botsen, maar dat zijn de woorden van Toshiaki en niet van mij. Indien het aan Toshiaki lag, zou hij deze sanke ten allen tijde houden als oyakoi, en misschien wil hij ze misschien wel van mij overkopen, wie weet.

Hier zit ook nog een heel verhaal achter, van kommer en kwel, maar dat ga ik nu even niet vertellen, want dat is zeer triestig. Ik ben al blij dat de sanke zo gewaardeerd werd. Hier het filmpje van haar, nu 71 cm

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml