Ikeage Yamamatsu

Ikeage Yamamatsu

Een ikeage is een droom van iedere koiliefhebber. Deze ikeage is door Brian gefilmd en is een onderdeel van de video van Rini, en lift een tipje van de sluier op voor zijn CD.

Wat is er zo bijzonder aan deze ikeage ? Deze koi werden in maart 2009 speciaal door ons gekozen. Zelden heb ik zoveel plezier gehad in het weerzien van tosai. Het blijft een plezier om naar een ikeage te kijken, en als je heel goed oplet, zie je enkele van onze vissen de revue passeren.

De meeste van deze koi zijn verkocht en blijven nog een mudpond seizoen extra in Japan. Op het einde van dit jaar zullen ze vermoedelijk naar Arendonk komen. Zelden hebben we een prachtcollectie zoals deze samen kunnen brengen.

Eén van deze kohaku zal weggegeven/verloot worden tijdens de barbecue van 16 mei. Ik heb hier meermaals een link naar gemaakt, en mensen die zich aanmelden om mee te doen met deze " target="_blank" rel="noopener">super Wedstrijd, schrijf je in, of vraag je waardebon aan. Laat een kans zoals deze niet liggen. Deze kohaku zal trouwens, mits goede ontwikkeling ook meedoen met de Wakagoishow.

Kijken en genieten is de boodschap. Ikeage Yamamatsue

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml