Informatie voor de klanten.

Informatie voor de klanten.Eerst en vooral een kleine voorstelling van enkele koi die ik tussendoor heb kunnen aankopen voor de mensen die graag Momotaro koi aankopen en van een haalbare prijsklasse.

Ik heb nog getwijfeld of ik ze zou aankopen want ik wilde wachten tot april, mijn volgende Japanreis om te proberen mijn slag te slaan, maar dit kon ik niet links laten liggen.

Ze zien er meer dan goed uit, en verleden jaar heb ik er zo ook enkele aangekocht en die waren bijzonder goed ontwikkeld. Een klein voorbeeldje geeft je toch een klein inzicht in de ontwikkeling van dergelijke koi.


Showa 1602009 bij aankoop, februari 2016
Showa 1602014 bij aankoop, februari 2016

Beide showa na enkele maanden. Ze zijn nu ± 55 cm. (oktober 2016)

Deze wou ik in het begin eigenlijk ook niet hebben, maar na lang aarzelen heb ik ze toch gekocht en dit in principe met heel goed resultaat.

Vooral de 2 kohaku steken mijn ogen uit als ik het filmpje bekijk. Ik heb er dan ook 6 aangekocht voor de mensen die hier interesse voor hebben.

Verwacht nu niet van mij dat ik ze ga bestempelen als toppers, HQ, VHQ, SVHQ of tategoi, want dat zijn het niet. Het zijn goede koi die een lengte van minimaal 70 cm goed aankunnen op een sterke body met een goed patroon.

Ik heb besloten om deze op de volgende manier aan te bieden. Prijs per koi 895 euro. Bij een voorverkoop hanteer ik de prijs van 795 euro, dus totdat ze volgende week 1 maart geleverd worden. Bij aankoop van 2 stuks, krijg je nog een extra korting van 10%, bij aankoop van 3 stuks krijg je een korting van 15%.

Let bij deze koi vooral op de stevige body dat een goede basis is om de beenderstructuur en het lichaam te dragen. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed.

rechtzetting
De tosai komen niet volgende week woensdag maar met een volgend shipment in maart...juiste datum nog te bepalen.

Informatie voor de klanten

Enzymen:
Voor al diegenen die enzymen hebben besteld: dit komt vandaag binnen en kan afgehaald worden.

Probites:
Alle probites zal geleverd worden op donderdag of vrijdag, 2 of 3 maart. Alles kan dus opgehaald worden vanaf zaterdag 4 maart. De chlorella zijn ze momenteel nog aan het maken, ik heb gevraagd om daar foto’s en filmpjes van door te sturen, altijd interessant om te bekijken. Alle bestellingen die moeten opgestuurd worden zal ik in de loop van de week daarop in orde brengen.

Levering koi
Woensdagavond zal een tweede levering dit jaar plaatsvinden. De grote levering echter zal pas in april gebeuren. Informatie over de juiste levering is nog niet bekend, maar dan zal de grote invasie van 60 grote koi plaatsvinden…Ik hoop dan ook dat de meeste koi voor 1 april kunnen opgehaald worden, maar daarover later meer…Reacties