Interkoi Almere

Interkoi AlmereIk lees zojuist dat Interkoi Almere vandaag zijn openingsdag heeft.

Interkoi Almere zal verzorgd worden door Ton Janssens. Het zal zeker de moeite waard zijn om een bezoek te brengen aan Ton, want buiten zijn natuurlijke vriendelijkheid weet ik zeker dat je nergens zo gastvrij zult ontvangen worden als door Ton.

Ton is een koiliefhebber in hart en nieren. Nadat hij aanvankelijk met "de standaard koi" van start ging, heeft Ton ondertussen een prachtig arsenaal HQ koi aangekocht, waarvan hij zelf wil genieten in eerste instantie, maar waar de mensen uit regio Almere ook mogen van genieten. Het is Ton niet te doen om het geld, maar vooral om de hobby en het plezier om koi te bekijken.

Misschien is dit nieuwsitem iets te laat om jullie naar Almere te krijgen, maar iedereen die vandaag nog niets gepland heeft en toch in de regio woont, ga zeker eens langs.

Ton, van harte succes met je hobby van het Interkoi Team, K3, en ik denk van veel mensen uit de interkoi clan. Wij komen ook zeker eens af. Misschien moeten we toch eens een Interkoi Toer gaan lanceren.

Terloops nog even vermelden dat er een nieuwe loterij is geactiveerd.
Reacties

5 reacties tot nog toe

ton suc6 met het interkoi almere
we zullen er zeer zeker een bezoekje gaan brengen

gr. gerrit

gerrit on 10/05/2009 14:29

ton suc6 met het interkoi almere
we komen zeer zeker een bezoekje brengen

gerrit on 10/05/2009 14:31

Hoi Ton,

Veel plezier en geluk toegewenst met de nwe interkoivestiging.

marco on 10/05/2009 17:49

Hallo Ton,

Van harte gefeliciteerd! Ik denk dat vele Almeerders en andere polderbewoners erg blij mogen zijn met een Interkoi zo in de buurt. Ik kom gauw even langs!

Groetjes,
Brian

Brian on 10/05/2009 21:36

Veel succes Ton. Hoop dat je vandaag een fijne dag gehad hebt.

rini on 10/05/2009 23:52