Interkoi Almere is dit jaar nog 2 zondagen open waarvan 13 september a.s. de eerste zondag is." />

Interkoi Almere, een bezoekje waard.

Interkoi Almere, een bezoekje waard.Interkoi Almere is dit jaar nog 2 zondagen open waarvan 13 september a.s. de eerste zondag is.

Vanaf 13.00 uur is het nog even genieten van het te verwachten mooie weer en nog een aantal zeer fraaie koi. Ik zal zaterdag de prijzen op de site zetten waarvoor de koi a.s. zondag en zondag 27 september nog te koop zijn. Verwacht geen bodemprijzen maar zeker wel een zeer fraaie kans voor de aangeboden top kwaliteit. Hieronder een zeer fraaie mannelijke chagoi en een aantal zeer fraaie vrouwelijke Go Sanke van kwekers als Momotaro, Yamatoya, Sakai en Tanaka.

Vanaf oktober alleen nog op afspraak open i.v.m. te plannen reis naar Japan en verbouwing van de quarantaine bakken. Na september zullen alle prijzen geevolueerd worden en aangepast naar de grote en kwaliteit van de aangeboden koi. Voor de koi die momenteel nog in Japan zwemmen zal gelden dat de prijzen zoals vermeldt op de site alleen gelden voor september en deze dan aangepast zullen worden na ons bezoek aan Japan.Meer afbeeldingen

Links

Reacties