Interkoi Brakel gaat verhuizen !!

Interkoi Brakel gaat verhuizen !!Michel heeft ons gevraagd een handje toe te steken in verband met zijn plannen om te verhuizen. En zeg nu zelf, waarom zouden we het niet doen ?

Het prototype ligt klaar, het woonhuis moet wel volledig gerenoveerd worden wegens te verouderd, maar dat doen we met plezier. De tuin wordt volledig herschapen in een Interkoi paradijs en hopelijk kunnen we ooit dezelfde infrastructuur bouwen als Interkoi Arendonk.

Naast de verbouwing van de woonruimte is er ook een vijver van 50 m³ voorzien en de plannen voor een koihuis van 30 m² liggen op stapel. Het wordt een hele onderneming waarin we heel ons hart gaan steken.

Wel zal de verbouwing een tijdje in beslag nemen, namelijk 6 maanden. Tijdens de verbouwing willen we graag zoveel mogelijk actief blijven met verkoop van vijvermaterialen en zullen tijdelijk werken vanuit een noodruimte op het nieuwe adres, hovensedijk 26, Brakel. We kunnen de centjes in ieder geval best gebruiken.

1 Oktober is de datum dat de verbouwingswerken zullen starten, en we hebben 6 maanden uitgetrokken om alles in goede banen te leiden. Daarom zullen we gedurende deze periode een volledige LEEGVERKOOP houden. Leegverkoop betekend ook fikse kortingen op onze vissen, voeders en alle producten. Deze korting kan gaan van 25 tot wel 50%.

Heb je interesse om een gouden deal te doen, zodat we onze droom kunnen realiseren…neem contact met ons op: brakel@interkoi.eu of GSM: 0623 621 358 geef me een belletje…

Reacties

5 reacties tot nog toe

Succes Michel!

rini on 12/04/2011 17:54

Veel succes Michel, als je nog hardhouten kozijnen nodig hebt moet je maar effe bellen.

marco on 12/04/2011 19:42

hoi marco,

bedankt voor je aanbod maar ik ben zelf van beroep timmerman
mijn dagelijks werk is kozijnen,ramen en deuren produceren....

grt michel

michel on 12/04/2011 21:45

Michel, werk je in een timmerfabriek of voor jezelf ?
Dan komt het verbouwen zeker goed bij jou.

marco on 13/04/2011 18:17

marco,
ik werk op een kleine timmerwerkplaats in loondienst
daarnaast heb ik een eenmanszaak in import en verkoop van koi
met de nodige steun van luc....

het verbouwen zal een flinke klus worden want dat gaan we zoveel mogelijk zelf doen met hopelijk veel hulp van (koi)vrienden en familie

michel

michel on 13/04/2011 22:25