Interkoi lanceert nieuw werkwoord: PIPPEN

Interkoi lanceert nieuw werkwoord: PIPPENDank zij PIP of Probiotics In Progress, ben ik nu volledig quarantaine vrij en heb mijn quarantaine bakken volledig uitgeschakeld, en zo hoort het ook...

Daarom dat ik ook het nieuwe werkwoord lanceer: ik ga pippen..... Ik ben de firma Chrisal ontzettend dankbaar dat ik ze heb leren kennen. De resultaten liegen er echt niet om. Vandaag heb ik mijn laatste koi uit de quarantaine bak de vrijheid gegeven. Het is nu gelukkig niet meer nodig.

Omdat wij (Rini en ik) zo gelukkig zijn met PIP, hebben wij de firma Chrisal gevraagd of ze dit produkt willen commercialiseren, en zo ja, wanneer ze dit willen doen. Ik heb alles in het werk gesteld om ze tegen 4 mei te mobiliseren en hun produkt tegen die tijd aan te bieden op de grote opendeurdag. Dit zou een prachtige gelegenheid zijn om het produkt op de markt te brengen en de mensen die komen de gelegenheid te geven om het eventueel mee te nemen.

Ik heb volgende week een vergadering met de mensen, en ga ze proberen over te halen om hun planning bij te sturen, een verkoopsstrategie uit te werken, en dan op 4 mei een speciaal aanbod te lanceren. Ik ga er in ieder geval mijn best voor doen.

Als ik het klaar krijg om de mensen van Chrisal op 4 mei te laten komen, dan geef ik jullie een goede raad....maak van deze gelegenheid zeker gebruik.

Ik heb de vergelijking van PIP gemaakt met de legioenen van Alexander de Grote. Aeromonas is de vijand en zij worden letterlijk weggevreten door de Pippers. Deze bacteriën zijn in principe gewoon veelvraten die Aeromonas niet de kans geven om te ontwikkelen en uuit te breiden. Vanaf vandaag zijn Rini en ik begonnen met de toepassing in onze privé vijvers. We hebben er het volste vertrouwen in.

De bijgevoegde foto's is het genezingsproces bij koi die ik al bijna had opgegeven. Zij zwemmen nu in een herstelvijver om volledig op te knappen. Het resultaat is behaald na 6-7 weken behandeling met PIP.
Meer afbeeldingen

Reacties

8 reacties tot nog toe

Hahaahhahahahahahahahha, origineel Luc. Doe je best, want ik kijk hier zeker naar uit....

Claudia on 20/04/2008 12:27

dit produkt wil ik ook wel eens gebruiken,dan kan ik ook eens pippen!!!!!

rudy on 20/04/2008 17:15

Een vraagje: pippen we nog alleen, of blijven we ook anarex, ecotreat, refresh,enz...
gelijktijdig gebruiken?

willy on 20/04/2008 18:42

Als het aan mij lag, alleen pippen. Refresh is OK, maar pippen is onontbeerlijk.

luc on 20/04/2008 19:08

Wat is pippen eigelijk,hoe moet ik dat zien,is dat vloeibaar moet je dat bij het water voegen,en wat doet het ?? groete jan

jan van hoof on 21/04/2008 07:42

Jan, Op regelmatige basis is er informatie verschenen in het nieuws over dit produkt. Als je naar archief gaat in het nieuws, en je klikt op een maand, dan vind je de corresponderende informatie telkens bij "update Chrisal". Het is een vloeibaar produkt. Er zijn 5 bacteriestammen die eenvoudig gezegd vreetzakken zijn en het eten wegmaaien voor de andere bacterien. De logica zelf, en dit werkt ook nog eens. Er zal zeker nog informatie volgen over dit produkt.

luc on 21/04/2008 13:01

Luc, jij bent toch echt niet te schatten hoor; ik wist ondertussen dat je tevreden was over ons product, maar dat je er op deze manier zou invliegen...
Het zal krap zijn om alles klaar te krijgen tegen jullie opendeurdag, maar het zal wel lukken. Op zich is het inderdaad interessant dat je klanten al eens kennis kunnen maken met het product. We zorgen dat er iemand van ons aanwezig is om de nodige uitleg te kunnen geven indien er vragen zijn.

Knappe tekening trouwens; is een goed idee om onze bacteriën pippers te noemen :-)

Alvast bedankt voor je steun en enthousiasme en tot binnenkort.

Vriendelijke groeten, Robin

Robin (Chrisal) on 21/04/2008 20:04

dit product zou ik graag ook willen zien in het noorden van nederland
maar kan het krijgen
hopelijk dat ik 4 mei als nog kan komen
maar mijn werk is voorspelbaar net zoals de koiziektes

heb hier meer vertrouwen in dan in ana.....

bernd on 22/04/2008 07:42