Interkoi wint een belangrijke award in Japan.

Interkoi wint een belangrijke award in Japan.Tevreden en trots zijn wij omdat we als winnaar gekozen werden in de kohaku klasse van de laatste show.

In mei werden er 60 tosai door Momotaro geveild, met als inzet een evaluering in het najaar. De tosai zouden de mudpond ingaan en welke tategoi tosai er als beste uitkwam kreeg een award. De jury oordeelde deze kohaku, door interkoi aangekocht als één van de drie beste geëvolueerde koi, zeg maar Tategoi van de 60 tosai.

Wij zijn dan ook zeer trots op deze prijs die beloond werd met een waardevolle Bizen-yaki bord. Hier hebben we nog geen foto's van, maar dat zal nog komen.

Op bijgevoegd filmpje zie je de drie koi die als winnaars werden gekozen. Winnaars tategoi show. Onze kohaku SH-V-513 is ondertussen van 33 cm in mei uitgegroeid tot een respectabele 53 cm op dit ogenblik. Dit is ook het bewijs dat Interkoi groeit naar het niveau waar ze willen staan, zonder de pretentie te hebben om naast hun schoenen te gaan lopen. We blijven wie we zijn, nietwaar Rini...

Reacties

6 reacties tot nog toe

Beste Luc en Rini, dikke proficiat met jullie prijs. Ik volg interkoi al geruime tijd en ik sta telkens verbaasd over de progressie die jullie op korte tijd maken. Ik proef bij jullie de sfeer van puur genot in de hobby en alhoewel jullie schijnbaar veel goede koi verkopen, dit toch niet als belangrijkste onderdeel beschouwen. Dit maakt interkoi tot een unieke zaak met unieke mensen. Ik weet zeker dat jullie lukken in jullie opzet. De getoonde koi doen me telkens weer verbazen.
.

Claudia on 05/10/2008 14:55

Luc en Rini gefeliciteerd met de behaalde prijs,zo word jullie inzet en inzicht tenminste terecht beloond

gr Arie.
Wezep

Arie on 05/10/2008 16:50

Proficiat jongens.Het is een bewijs van goed inzicht waardoor kwaliteitskoi aan een eerlijke prijs naar Belgie kunnen.

willy on 05/10/2008 17:29

Toppie! Van harte en op naar de Grand Champion titel!
mvg
Ton

Ton Janssens on 05/10/2008 17:32

Prima prestatie gefeliciteerd

bj en j on 05/10/2008 17:52

van harte proficiat .
kwaliteit die beloont wordt is altijd mooi om te zien .

Ben Doorakkers on 05/10/2008 19:10