Jaarlijkse bbq 15 mei.

Jaarlijkse bbq 15 mei.Graag wil ik jullie nog eens herinneren aan de inschrijving voor de jaarlijkse barbecue op 15 mei.

Graag zou ik voor 5 mei de inschrijvingen allemaal binnenhebben, zodat ik de gewenste bestellingen kan doen. Wacht niet tot het laatste moment, maar stuur dadelijk een mail als je er graag bij bent.

Dit jaar is er toch wel het één en ander te zien, en ik beloof nog een paar spannende aanbiedingen op de dag zelf, maar laat dit een verrassing wezen. Er zijn ten eerste de nieuwe vissen die binnenkomen, niet van de minste, waaronder Daishiro, de showa van Rinus, de yondan kohaku van A en F, de bijzonder mooie tancho van Ton en een heleboel hoogwaardige tosai.

Als dit nog niet voldoende is, zwemmen er zoveel mooie koi rond, dat ik het zelf bijna niet kan geloven. Denk maar aan the indian runner, de kokugyu champion die ondertussen 76 cm is geworden. Maar vooral de onbekenden die geen klinkende namen bezitten, maar wel stralen van kwaliteit, waaronder nisai sanke van de bovenste plank, een shiro utsuri van Dainishi, maar ook kleinere grootheden.

Kortom, mag ik jullie allemaal welkom heten, maar schrijf je vandaag nog in, in plaats van morgen.Reacties

1 reactie tot nog toe

Voor de ware en sociaal ingestelde koiliefhebber een niet te missen happening, zoveel is zeker, en dit niet alleen omwille van de gratis bbq . . . maar ook de aanwezige hoge kwaliteitskoi.

Op voorhand bedankt Luc, voor deze jaarlijks weerkerende pro deo geste naar de geïnteresseerden toe. Bij mijn weten in Vlaanderen enkel te beleven bij Interkoi Arendonk.

Martin on 27/04/2011 15:52