Je ziet ze groeien

Je ziet ze groeien

Er is niet zoveel te beleven op dit ogenblik. De meeste vissen zijn in winterslaap en de nieuwkomers vinden stilaan hun plaats.

Hun zwemgedrag wordt beter en ze hebben op dit ogenblik hun reis goed verteert. Wel is het een plezier om naar de kleintjes te kijken, en deze in het oog te houden. Hun zwem- en eetgedrag is iets waar je lang naar kan kijken.

De voedermachine deed soms vragen rijzen, maar die zijn voor mij goed beantwoord. Ik was bang dat enkel de sterkste vissen zich altijd aan de voedermachine zou melden, maar niets is minder waar.

Het is even wringen als er weer wat korreltjes op het water vallen, maar dan zie je dat ze een soort kringbeweging maken, korreltje pakken en dan wegzwemmen om het korreltje te vermalen, zodat iedere koi aan zijn beurt komt.

Of hier een bepaalde rangorde in zit, is me niet duidelijk, maar ik zie ze allemaal toch flink groeien. De temperatuur staat nu op 22° en blijkbaar voelen ze zich goed.

Terloops nog even melden dat ik op zaterdag gewoon open ben van 11.00 tot 16.00 uur. En als je zin hebt om even een kijkje te komen nemen, dan ben je natuurlijk altijd welkom.

Ik heb op dit ogenblik wel een grote partij melkzuurbacteriën aangekocht, iets wat ik wekelijks in het water doe. Voor mensen die hiervoor interesse hebben, kunnen het momenteel komen afhalen aan 29 euro/5 liter of 55 euro/10 liter. Sterker in prijs is niet mogelijk.

Meer afbeeldingen

Je ziet ze groeien: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml