Kleine compilatie vijver 4

Kleine compilatie vijver 4Een aantal koi uit vijver 4 heb ik even gebowld om opnieuw te evalueren.

Sommigen hadden een schubje verloren, anderen waren volledig in orde, maar het was nodig dat ze een half jaartje uit de running zouden genomen worden om weer stralend te voorschijn te komen.

Het doet ze goed om een tijdje in de anonimiteit te verdwijnen, en dat zie je vooral aan de glans op de koi na hun groen verblijf. Bekijk dit maar even op dit filmpje en oordeel zelf.

De eerste sanke van Momotaro, had zich beschadigd en op een vervelende plaats wat schubjes verloren. Het duurt zeer lang eer dit terug in orde is, maar het begint nu stilaan bij te kleuren. Qua body en huidkwaliteit doet ze het super en ik voorspel nog een zeer interessante ontwikkeling.

De showa van Yamatoya is ondertussen helemaal terug in orde en klaar om een goede vijver te vinden waar ze kan fungeren als zeer mooie vijvervis.

De showa van Momotaro en de showa van Hiroi zijn in orde en zullen vandaag of morgen wel iemand vinden die voor ze wil zorgen.

De sekiguchi showa is de moeite om te bekijken. Hij of zij geeft me een bijzonder goede indruk. Zeker de moeite waar, maar je moet er natuurlijk van houden.

De kohaku van Matsue is volledig zuiver, geen irriterende shimi's en het patroon is niet bijzonder, maar wel uniek.

Reacties

2 reacties tot nog toe

*kwijl kwijl kwijl* :)

Jeroen on 30/09/2011 09:21

je heb helemaal gelijk Jeroen.
Ik kwijl met je mee

Johan Frentz on 30/09/2011 21:36