Kleinere showa

Kleinere showaRegelmatig wordt me de vraag gesteld om wat koi te selecteren voor de gewone beurs, en dat heb ik gisteren even gedaan.

Deze showa waren in zeer slechte omstandigheden aangekomen, en hadden dan ook een hele tijd nodig om te herstellen. Ze zijn nu echter zeer actief en gezond, en klaar om verkocht te worden. Ik heb ze dan ook even gefotografeerd en op film gezet. De bloedlijnen zijn van Dainishi ouderdieren, de kweker is Hirasawa Kanno.

Een flinke sansai showa van dezelfde kweker zal in de loop van deze week of volgende week opgehaald worden, maar geniet veel aandacht van de mensen die deze koi zien rondzwemmen.

Of de kleinere guppies dezelfde klasse hebben, zal nog maar de vraag zijn, maar wie niet waagt niet wint. Ze zijn allen rond de 30 cm, en kunnen dus nog bestempeld worden als jumbo tosai.

Ondertussen kunnen de tosai uit de groeivijver genieten van de constante toevoer van de bandvoederautomaat. Ze weten precies waar het eten vandaan komt, en blijven dan ook dicht in de buurt van de plaats van overdaad.

Reacties

5 reacties tot nog toe

Zitten mooie visjes bij voor een heel mooi prijsje! Als ik opzoek zou zijn zou dit mijn favoriet zijn: 1204023

Arjan on 20/06/2012 15:49

Kleinere showa, maar voor mij geen mindere showa!! Mooie visjes voor wie op zoek is naar betaalbare koi... Ben wel niet echt een voorstander van Hirasawa koi farm...

kurt on 20/06/2012 16:41

Kurt, Hirasawa is in Japan een naam zoals Jansens en Peters. Het is koifarm Kanno, en zijn naam is Hirasawa, heeft niets met Hirasawa koifarm te maken.

luc on 20/06/2012 17:21

Ik vind dit zeker geen verkeerde visjes,in tegendeel zelfs.Voor een mooie prijs en een lengte rond 30 cm.

johan on 20/06/2012 22:03

Hoi Luc ik kom eloise zoals jij de sansai showa in het begin noemde dit weekeind op halen.
dan kan ik er thuis eindelijk van gaan genieten.

Harold on 20/06/2012 23:04