Kohaku veiling 27 mei

Kohaku veiling 27 meiAls het enigszins kan zal ik zelf naar Japan vliegen om de veiling bij te wonen. Net zoals verleden jaar zullen er uit een 60-tal tosai kunnen gekozen worden.

De aangeboden tosai zijn gegarandeerd vrouwelijk. Met gegarandeerd wordt bedoeld, dat als de koi uiteindelijk toch niet vrouwelijk blijken te zijn, deze omgeruild worden tegen een gelijkwaardige koi. Deze koi mogen een seizoen gratis in de mudpond blijven, en zullen net zoals verleden jaar in een wedstrijd opnieuw tentoongesteld worden. De winnaars van deze wedstrijd krijgen een kunstobject cado uit de Bizen Yaki collectie. Verleden jaar heeft interkoi hier een prachtige wandversiering mee gewonnen. ([ul=http://arendonk.interkoi.eu/nieuws/algemeen/bizen-yaki]Lees meer[/url]. Er is mij nog niet bekend van welke oyakoi deze komen, maar zo gauw ik de informatie ontvang zal ik deze mededelen.

Ik zet nu even de foto's van de kohaku in het nieuwsitem. Nadien volgen nog de Sanke en de Showa.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Ik lust ze allemaal wel. Mooi zo 20 van deze meisjes in je vijver.

john on 04/05/2009 13:36

Luc, dit zijn weer een aantal zeer mooie kohaku. ben benieuwd welke je deze maal weet binnen te slepen. succes in ieder geval.

stephan on 05/05/2009 23:10