Koi nog te koop in mudpond

Koi nog te koop in mudpondBijgevoegde foto geeft een weergave een groot aantal hoogwaardige koi die nog in de mudpond zitten.

Ondertussen is het mogelijk dat ze al uit de mudpond zijn natuurlijk. Het zal dan ook weer een groot avontuur zijn om ze opnieuw te mogen zien, en hopelijk in goede conditie.

We zullen van alle vissen foto's en filmpjes maken indien mogelijk, ook van de reeds verkochte vissen. Al diegenen die een koi uit de mudpond hebben gekocht, zullen in de loop van de volgende week een update ontvangen van hun koi.

Zij hebben dan nog de mogelijkheid om te beslissen om de koi nog een extra jaar verder te laten ontwikkelen of niet. Het zou plezierig zijn om dit binnen een week te mogen weten.

De koi die niet verkocht zijn, (op de foto) zullen grotendeels naar Arendonk komen. In december zal ik dan vermoedelijk speciale dagen openhouden om deze koi te kunnen zien. Als je echter interesse hebt om één van deze koi te laten doorgroeien in Japan, gelieve me dit dan op tijd mede te delen, dan zou dit nog kunnen geregeld worden, zoniet komen ze naar huis op 30 november. Ik heb de prijzen ondertussen op de website gezet.

Voor diegenen die meer info willen weten over de babykoi... die doen het redelijk goed, alhoewel de groei niet spectaculair is. Enkelen zijn 8-10 cm ondertussen, maar de meesten er ver onder. Ik zal deze volgend jaar vermoedelijk gratis weggeven aan klanten die dit graag hebben. Hier een filmpje van de babykoiReacties

3 reacties tot nog toe

Ik ben zo benieuwd naar de ontwikkeling van de tosai sanke van Taniguchi die nog te koop staat! Eerlijk gezegd had ik verwacht dat deze allang verkocht zou zijn! 1102069... ik denk dat deze nog weleens voor een verrassing kan zorgen!

Ton on 26/10/2011 12:07

Ik citeer: "Als je echter interesse hebt om één van deze koi . . . , zoniet komen ze naar huis op 30 november".
Blijkbaar is de schrik (of afkeer?) omtrent het hele azukarigebeuren u ook om het hart geslagen, Luc, na het lezen van al die minder fraaie uitlatingen en frustraties in de reacties op de jongste nieuwsitems.
Ik kan je geen ongelijk geven dat je in dergelijk "klimaat" het zekere voor het onzekere neemt!

Martin on 26/10/2011 14:04

Hoi Martin, neen in principe niet. Het is tijd om deze koi naar huis te laten komen. De meeste gegevens qua grootte etc. kloppen niet meer. De meesten zijn nu 70 cm plus,en ik moet stilaan een nieuwe voorraad aanleggen.

Het is ook niet steeds kommer en kwel, maar het is misschien eens goed om er over na te denken. De teleurstellingen die ik dit jaar gezien heb, zijn iets te erg geweest. De meesten heb ik echter naar behoren opgelost denk ik, maar het was wel een serieuze aderlating.

luc on 26/10/2011 14:16