Koninginnedag

Koninginnedag

Je moet Nederlander zijn om te begrijpen wat koninginnedag betekent. Ikzelf heb 10 jaar een bedrijf gehad in Nederland, en daarom begrijp ik de kracht van deze dag.

Wij kennen dit in België niet. Wij kennen ook dat gevoel niet, en ik betwijfel of we dit ook ooit zullen begrijpen. Feit is dat ik koninklijk gebak heb gekregen van Patrick die 2 bakjes overheerlijke “soezekes” had meegebracht. Het Nederlandse woord ken ik niet, maar hoe ze smaken weet ik wel…overheerlijk. Laat dan de chocolade in de onorthodoxe kleur oranje zijn aangebracht, mijn smaakpapillen hadden er niet onder te lijden.

Naast het koninklijk gebak, kreeg ik ook een koninklijk bezoek, namelijk van Ad van Gaal van de vereniging van de koivrienden, die ons voor de eerste keer in 4 jaar een bezoek bracht. Tja, het moest er eens van komen.

Ik stond toch weer verbaasd van het feit dat de mensen van alle hoeken van het land naar Interkoi kwamen…Groningen, Arnemuiden, Duiven, Beringen, Tielt Winge, Antwerpen en dan ben ik er wellicht nog een paar vergeten.

Ik heb vandaag weinig foto’s en filmpjes gemaakt, want ik had gewoon even geen zin. Toch ben ik ontzettend tevreden met de mooie dingen die er te zien zijn. Ik mag me een gelukkig man prijzen dat het me gelukt is om deze collectie koi bi j elkaar te mogen brengen.

De groeivijverselectie werd ondertussen flink bijgewerkt. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar dan wordt de deelname voor dit jaar gesloten. Wie nog interesse heeft, meld je aan, een 4-6 tal koi mogen er nog bij...

In de loop van de volgende weken staat er de barbecue op het programma, nog een workshopdag, en dan beginnen stilaan de shows aan de deur te kloppen. Ik heb me alleen nog maar ingeschreven voor Appeltern, omdat ik hier toch een speciale binding mee heb, en ik stel me de vraag die jullie misschien mee kunnen beantwoorden….moet ik mij nog voor andere shows inschrijven of niet ? Wat is jullie mening hierover ? Meedoen of niet ?

Meer afbeeldingen

Koninginnedag: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml