Koninginnedag.

Koninginnedag.Je moet Nederlander zijn om te begrijpen wat koninginnedag betekent. Ikzelf heb 10 jaar een bedrijf gehad in Nederland, en daarom begrijp ik de kracht van deze dag.

Wij kennen dit in België niet. Wij kennen ook dat gevoel niet, en ik betwijfel of we dit ook ooit zullen begrijpen. Feit is dat ik koninklijk gebak heb gekregen van Patrick die 2 bakjes overheerlijke “soezekes” had meegebracht. Het Nederlandse woord ken ik niet, maar hoe ze smaken weet ik wel…overheerlijk. Laat dan de chocolade in de onorthodoxe kleur oranje zijn aangebracht, mijn smaakpapillen hadden er niet onder te lijden.

Naast het koninklijk gebak, kreeg ik ook een koninklijk bezoek, namelijk van Ad van Gaal van de vereniging van de koivrienden, die ons voor de eerste keer in 4 jaar een bezoek bracht. Tja, het moest er eens van komen.

Ik stond toch weer verbaasd van het feit dat de mensen van alle hoeken van het land naar Interkoi kwamen…Groningen, Arnemuiden, Duiven, Beringen, Tielt Winge, Antwerpen en dan ben ik er wellicht nog een paar vergeten.

Ik heb vandaag weinig foto’s en filmpjes gemaakt, want ik had gewoon even geen zin. Toch ben ik ontzettend tevreden met de mooie dingen die er te zien zijn. Ik mag me een gelukkig man prijzen dat het me gelukt is om deze collectie koi bi j elkaar te mogen brengen.

De groeivijverselectie werd ondertussen flink bijgewerkt. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar dan wordt de deelname voor dit jaar gesloten. Wie nog interesse heeft, meld je aan, een 4-6 tal koi mogen er nog bij...

In de loop van de volgende weken staat er de barbecue op het programma, nog een workshopdag, en dan beginnen stilaan de shows aan de deur te kloppen. Ik heb me alleen nog maar ingeschreven voor Appeltern, omdat ik hier toch een speciale binding mee heb, en ik stel me de vraag die jullie misschien mee kunnen beantwoorden….moet ik mij nog voor andere shows inschrijven of niet ? Wat is jullie mening hierover ? Meedoen of niet ?

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

De show in Arcen heeft toch iets speciaals.
Ik hoop dat u meedoet.

Barry on 01/05/2011 08:46

Vroeger zou ik hebben geroepen: ARCEN!!!!!
Na al wat er een periode terug heeft afgespeeld op een bepaald forum,
zou ik me voor kunnen stellen dat die ambitie wat afgenomen is!

Daar in tegen,zou het ook de plaats kunnen zijn waar bepaalde mensen dan hun werkelijke kennis en inzicht kunnen toetsen.

Maar mischien nog wel het belangrijkste,dat Interkoi een koiaanbod heeft,qua prijs en kwaliteit,dat menig kritisch persoon het ongelijk bewijst!
En wat is een mooiere locatie omdat met de hele Benelux te delen?

Gr.Jack.

jack on 01/05/2011 09:51

Mijn mening is meedoen,

Het lijkt mij dat dit een kans is om aan een breed publiek de werkwijze en de kwaliteit van interkoi te zien.
Dit komt voor interkoi en haar huidige klanten ook ten goede (meer klanten,meer afname bij een bepaalde kweker,kunnen we hogere kwaliteit koi tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen)
Persoonlijk vind ik het erg prettig als ik naar een koishow ga dat ik bij mijn dealer een bakje koffie kan drinken en een praatje kan maken.

gr patrick

patrick on 01/05/2011 10:26

Komt niet eerst de show in appelthern?
.Deze vond ik vorig jaar veel boeiender dan die van Arcen.Ik heb er een lange tijd bij de stand met de air-lift gestaan ,heel boeiend.Ook de tuinen waren veel verzorgder en mooier .Maar wat ik vooral tof vond was de route met de overzet boot ,ik dacht dat gaat druk worden,maar was in 10 minuten over.

Wat volgens mij een der hoogtepunten was vorig jaar in Arcen en ik denk dat vele me bijtreden is de voorstelling van Rini's boek.

We zullen wel zien waar de stand van interkoi staat.

johan on 01/05/2011 10:57

gaan met die banaan. wat is Arcen zonder Inter koi.
trouwens luc wij willen ook op de barbeque komen.
en dan nog een vraagje over de showa van ueno onbreekt er een
stuk van zijn staart. ik vind hem wel interesant.

theo on 01/05/2011 11:16

inderdaad luc er zijn hele mooie dingen te zien bij jullie prachtige collectie koi en prijs kwaliteit vind je nergens beter maar ook de vriendelijke ontvangst,de grondige uitleg enz... zijn volledig aanwezig en daarom komen wij zo graag bij jullie langs

sam

sam on 01/05/2011 15:17

Ik vind dat je jezelf niet constant hoeft te bewijzen.
U en uw cliantele weten wat voor kwalietijd er bij u verkocht word.
Als er dan nog mensen zijn die dat in twijfel brengen dan is dat hun probleem, en niet het uwe.
Ik ben zelf nu drie keer in uw winkel geweest en ik ben verkocht.
Ik zou zeggen als je niet meer mee wilt doen aan een show..............dan niet meedoen.

Groets......Gerry

Gerry on 01/05/2011 17:24

Op de vraag of je met andere shows wel/niet mee moet doen is lastig antwoorden.

Ik denk dat afweging voor een show aan veel factoren vasthangt.
De verhouding standprijs/reclame die het nu werkelijk opleverd die je nu 'misloopt....OF niet. Dus is het rendabel om geld te steken in een stand om het gewenste effect (reclame voor het bedrijf) te krijgen.
Al denk ik dat dat niet echt meer een reden zal zijn voor je Luc, naamsbekendheid is al erg groot volgens mij)
Daarnaast moet je ook plezier hebben, aangezien je toch 3 a 4 dagen betrokken bent met de organisatie en alles daar om heen.

Voor de show waar ik bij betrokken ben als vrijwilliger hoeft ik geen verdere reclame voor te maken gezien je huidige keuze (haha)

Barrykoi on 04/05/2011 11:15

To be or Not to be in Arcen.....

Ik zou niet mee doen aan de show in Arcen. Zoals die show vaten vorig jaar werden behandeld, daar zou ik mijn koi niet aan wagen.

Aan de andere kant lees ik regelmatig uw berichten over de fantastische kwaliteit van uw koi en de verwachtingen die stuk voor stuk uitstekend zijn, dus wat dat betreft zou ik de GC titel maar vast voor u laten reserveren ;-)

Hopelijk ben ik dit jaar in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan uw bedrijf.

Egon on 08/05/2011 22:48