koppeltjes

koppeltjesGisteren met het oog op verplaatsing, maar ook mede de vraag van enkele mensen die graag wat meer leerden over "hoe koi zich ontwikkelen" enkele koi gebowld.

Voor de verandering hebben we deze eens met 2 gebowld. Hier was geen reden voor, de reden heb ik er achteraf pas aan gekoppeld. Het levert toch plezierige beelden op.

Je ziet een koppeltje showa's, een koppeltje mannekes (wel goede mannen), en een mix van showa en sanke. Vooral plezierig zijn de mannelijke sanke eens naast elkaar te zien met de oudere sanke versie, en de moderne versie van een sanke. Het zijn allemaal koi van 55-70 cm, die het dit jaar niet gehaald hebben om verkocht te worden, hoe raar het ook is.

Ik moet wel mijn nieuw fototoestel nog beter leren kennen, want de foto's zijn lichtjes overbelicht, wat ik iets bij moet stellen in photoshop, maar waardoor de kleuren weer iets te spectaculair worden, waarvoor mijn excuus. De kleuren zijn dus iets overtrokken...Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Hoi Luc,
Weet niet in hoeverre je bekend ben in de fotografie?
Volgens mij zou een circulair polarisatie filter het een stuk eenvoudiger maken.
Vooral met het fotograferen van koi in een bowl kan je toch een heel deel hinderlijke reflectie eruit halen.Kost vaak een stop licht,maar tegenwoordig geeft dat geen probleem meer.Het is maar een suggestie.

gr.Jack

jack on 05/10/2009 15:11

Hoi Jack, Polarisatiefilter heb ik, maar is soms lastig als ik niet te veel tijd heb. Komt wel in orde...

luc on 05/10/2009 19:47

Nou, die twee showa's wil ik wel hoor ! Alleen dat wachten op die nieuwe vijver hé *gefrustreerde zucht* :(

Jeroen on 05/10/2009 20:07