Laat het een mooie dag worden.

Laat het een mooie dag worden.Ik heb gisteren de ganse dag bezig geweest om alles klaar te zetten voor de opendeurdag van vandaag.

Ik heb het ooit anders meegemaakt, ik hoop dat het vandaag iets gezelliger gaat worden wat betreft het weer, want het was gisteren een ramp. De ganse dag heb ik kletsnat rondgelopen, want alles moest naar binnen gedragen worden, en ik word er ook niet jonger op.

Wat ik zo uit de weersvoorspelling kan opmaken, denk ik dat we een rustige dag met lichte opklaringen tegemoet gaan, en meer moet dat niet zijn.

Ik vertrek dadelijk om de final touch te geven en dan mogen de mensen wat mij betreft komen. De koi kijken al angstvallig uit naar hetgeen er te gebeuren staat. Ze zullen het zeker niet erg vinden als de dag snel voorbij gaat, alhoewel er mensen zijn die liever hebben dat de dag nog 24 uur langer zal duren.

De balans Nederland - België is in het midden met een licht voordeel voor de Nederlanders. Het enige wat ik kan toevoegen is....geniet er zoveel mogelijk van.


Meer afbeeldingen

Reacties