Laat je verleiden...

Laat je verleiden...Vanaf dit ogenblik zal Rini Groothuis ten dienste staan van de klanten om hen te begeleiden in de aankoop van je koi.

Rini Groothuis en koikarpers is zoals een potje met een deksel. Het één is de aanvulling van het andere. Laat je nu ook overvallen door de ongekunstelde en vakkundige uitleg van Rini, je koi zal nog een extra dimensie krijgen. Geen grootspraak over koi, maar de correcte invulling van de ontbrekende vragen waar je nog graag een antwoord op zal krijgen.

Rini zal je volledig bijstaan in je keuze zonder interkoi te verheerlijken. Ongenuanceerd en eigen aan Rini Groothuis zal je meegesleept worden in de romantiek van de koikarper. Laat je verleiden door de boeiende en nooit vervelende vertelkunst van Rini. Weinigen hebben het geluk om dit te mogen ervaren, nu is het aan jullie om dit zelf mee te maken.

Vanaf nu mag je ook rechtstreeks contact opnemen met Rini Groothuis. Tijdens de wintermaanden zal er een speciale lobby worden klaargemaakt, zodat je koi, samen met Rini in alle rust kan aangekocht worden.

Bel persoonlijk met Rini voor een afspraak: 0613 745 509 of 0031 613 745 509 vanuit België


Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Dat is echt een mooie vijver met prachtige grote kohaku's ik maak me kopzogen hoe dik ik de vijverrand moet maken maar als ik dit zo zie is dat niet nodig,ik denk het moet minstens 20 cm dik zijn om de druk op te vangen.
Wat je met Rinie gaat doen komt heel professioneel over succes !!!.
Hoe is het met de kleine Doitsu ????


groeten Willem.

Willem on 01/11/2007 08:13

Koivrienden, tijdens een bezoek aan Interkoi heb ik het geluk gehad een vrije
babbel te hebben met Rini. Geweldig interessant, zowel naar beleving als naar
inhoud.( en wat een stem)
Ik had een zeer goed gevoel toen we naar huis reden. Vandaar maar ene goede
raad: je krijgt de kans , gebruik de kennis van Rini. Alle hulp is welkom om onze
kwaliteitskoi van Interkoi te verwennen.

Willy on 01/11/2007 13:25

Lijkt me geweldig om de held uit mijn jeugd (nou ja bijna dan) te ontmoeten... Veel van Rini gelezen toen ik nog ipv te genieten van de KOI op jacht was naar die ene schubkarper of boerenkarper in en rond Amsterdam! Vind het heel leuk te horen en zien dat ook een fervent karpervisser als Rini Groothuis, Koi als tweede leven heeft :-)

Ton Janssens on 01/11/2007 16:56

Ik kan iedereen aanraden om samen met rini de vissen te beoordelen..
hij kan prachtig vertellen en heeft enorm veel kennis!
tevens is Rini liefhebber in hart en nieren..zowel in de koiwereld als in de karperviswereld!

Interkoi Zwolle on 01/11/2007 20:45

wat mooi die kohaku in die japanse tuin ( vijver)
ziet er super gelikt uit

bernd on 02/11/2007 19:55

Heb nog nooit met Rini gesproken, maar al wel een keer geluisterd terwijl hij met een aantal personen in gesprek was. Wat kan hij heerlijk vertellen ! Volgende keer schuif ik zeker aan !

groeten,

Joost

Joost Verbeek on 05/11/2007 18:29