Laatste 2 filmpjes.

Laatste 2 filmpjes.Voor diegenen die zitten te wachten op de volgende 2 filmpjes...ik zet ze zo dadelijk online.

Volgens de laatste gegevens van mijn zoon Frank, doen ze het voortreffelijk, groeien ze zienderogen, dus dat beloofd tegen dat ik terugkom.

Het is vandaag de laatste dag in Chiang Mai. We vliegen morgen naar Koh Samui. Hier ben ik nog niet geweest, maar ik heb wel een goede WiFi daar, dus ik kan lekker spelen met internet terwijl ik aan het strand lig met een Coctail in de hand.

Ik zal af en toe aan jullie denken, en proberen wat koi nieuws te verzamelen. Het zijn prachtige dagen geweest met een stralende zon, lekker eten, veel uitstappen en lieve mensen die altijd lachen. Het is misschien de 10de keer dat ik in Chiang Mai kom, en het bevalt me nog steeds.

Ik zal je echter niet te jaloers maken, hier heb je de filmpjes van de tosai.
serie 5
serie 6

Reacties

4 reacties tot nog toe

Koh Samui! Als je er land wordt je er afgehaald met een treintje( zo was het 10 jaar geleden) Speciale luchthaven en mooi...geniet van de uitstappen in de baai van Pnang Na. Dit is puur verwennerij Luc, geniet samen met vrouwlief. Als het van mij afhing, alle dagen een massage!!! Martin zou dan wel weten wat Thailand is...

kurt on 25/01/2013 10:16

Snuif ik uit uw reactie niet enige mate van decadentie op, Kurt? Foei, je weet toch dat de Romeinen daar ook aan ten onder gegaan zijn.
Trouwens, alle dagen een massage (en wat er nog bijhoort . . . ), daar zou Luc veel te veel kilo's van afvallen . . . :-)

Martin on 25/01/2013 13:31

Heerlijk toch zo een thaise massage... Een beetje decadentie kan geen kwaad, tmoet er zijn!

kurt on 25/01/2013 22:51

@ Martin: Ach het Romijnse Rijk heeft 1000 jaar bestaan dus je kunt het er lang mee volhouden. En het uitvloeisel bestaat nog steeds. Dat is indertijd handig gedaan door het Vaticaan om het onder een andere noemer voort te zetten.

Wim on 26/01/2013 12:12