Laatste mededeling, sluiting bezichtigingsdagen.

Laatste mededeling, sluiting bezichtigingsdagen.Zaterdag 12 en Zondag 13 december vind het Spaanse Intermezzo plaats in Arendonk.

Men kan zich nog inschrijven tot 1 december. Wie nog graag wil komen, doet dat liefst nog deze week. Voor meer informatie kan je het voorgaande nieuwsitem beter nog even lezen.

Tegelijkertijd heb ik nog even een filmcompilatie gemaakt van de vissen die een grote indruk op ons hebben gemaakt, en van een aantal vissen die ook zeker aanwezig zullen zijn: het zwart-wit-rood kleurenfestijn. Deze compilatie laat de verscheidenheid zien van de aankopen die we gedaan hebben. Niet de verscheidenheid in vissen, maar de verscheidenheid in uitstraling en passie. Dit zijn geen "eenheidsworsten" (prachtig woord, bedankt J.) die geproduceerd worden, neen, dit zijn koi met een hart waarin passie en motivatie is gestoken, met slechts één doel, de kopers te behagen.

Het was een moeilijke reis naar Japan ditmaal. Ondanks de zogenaamde crisis waren de prijzen niet van de poes voor de betere koi. Ik heb dikwijls neen moeten zeggen ditmaal, en heb dikwijls mijn tong in moeten slikken om toch maar NIET te kopen. De veiling van Momotaro heeft me nog een beetjes soelaas verschaft, want door de afwezigheid van 3 grote "bieders" uit de Aziatische landen, is het me toch gelukt om een aantal koi, die ik anders nooit had kunnen kopen aan te schaffen. Ik kan het niet voldoende benadrukken: maak van deze gelegenheid gebruik, want het zou me verbazen indien deze mogelijkheid zich nog voordoet.

Er komen in totaal 93 vissen naar Arendonk, waarvan er 7 naar Interkoi Almere gaan, en 3 naar Interkoi Hapert, een reden te meer om ook hun website ook even op te volgen, want hier zitten zeldzaam goede vissen bij. Er zullen in totaal nog een 50 koi rondzwemmen in de mudponds in Japan, waarvan een groot gedeelte reeds verkocht is, maar toch het opvolgen waard.

Ik ben bewust dat het veel geld is, maar via onze actie a trill in your lifetime worden onbereikbare doelen, toch een mogelijkheid. Laat je door mij ditmaal WEL eens overtuigen...

Buiten de zware kanonnen en de dure joekels, komen er ook zeker een 50-tal jumbo tosai, die handpick geselecteerd werden, en een deel uit de veiling. Een selectie om te watertanden voor de mensen die hun kennis en visie willen belichaamd zien in hun betaalbare tosai. Kijken mag deze dagen, bowlen helaas nog niet.

Reacties

3 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

Ik zou wat meer tijd willen hebben om eens langs te komen. Mijn showa is geweldig goed van body aan het worden. Ben echt benieuwd als ze volgend jaar uit de mudpond komt.
Groetjes Patrick

patrick on 29/11/2009 12:55

Spijtig dat je ze niet in het echt gezien hebt. Maar ik zie dat ik het filmpje van YouTube niet gekoppeld heb, dus dat heb ik intussen ook even gedaan.

luc on 29/11/2009 13:52

Luc,

ik weet niet zeker of ik me met Joyce al had opgegeven dus bij deze nog even voor de zekerheid.

stephan on 29/11/2009 18:18