Laatste nieuwsbericht vanuit Arendonk

Laatste nieuwsbericht vanuit Arendonk

Morgenvroeg gaat het richting Japan. De vlucht duurt ongeveer 11.30 uur vooraleer we in Osaka landen. Nadien moeten we nog een 2-tal uur met de Shinkansen naar Okayama.

Ik hoop dat ik me ditmaal niet vergis zoals vorige keer, en wel goed de naam van de stad doorgeef, Okayama in plaats van Yokohama. Het scheelt me in ieder geval enkele uurtjes. Het is nu een plezierige anekdote om te vertellen, maar toen was het echt balen

Is dat ondertussen weeral 3 jaar geleden ? Pfff, wat gaat de tijd toch snel. In ieder geval komen we rond de middag aan in Okayama als het goed is. Ik veronderstel dat we dadelijk doorrijden naar Momotaro om al eens kennis te maken en wat rond te kijken. Misschien heb ik dan al de gelegenheid om een aantal foto's en filmpjes te maken.

Terwijl ik dit aan het schrijven was, skypte ik met Japan om bepaalde zaken te overleggen, en tegelijkertijd ging de telefoon op de achtergrond. Het was Daisuke die zei dat onze vissen donderdagmiddag allemaal binnen zouden zijn. Zo zie je maar hoe klein de wereld geworden is, en dat afstanden geen rol meer spelen.

Ik hoop dat jullie me blijven volgen op onze reis naar Japan, en ik zal proberen dagelijks een update te geven van onze resultaten. Moesten er nog mensen zijn die naar iets op zoek zijn, laat het me dan weten.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml