laatste voorbereidingen

laatste voorbereidingenIk heb ondertussen mijn werk gedaan. Alle koi staan op de website, en zo dadelijk ga ik deze voorzien van een prijs.

Je moet rekening houden dat dit de laagste prijs mogelijk is. Ik heb alle vissen gezien en ze zijn allemaal meer dan in orde, toch zeker als je prijs/kwaliteit vergelijkt.

Hou er wel rekening mee dat er 4 koi zijn die in de mudpond blijven, en die zullen ook het duurste zijn. De rest komt volgende week allemaal naar huis. Het filmpjes kan niet liegen en zegt genoeg over de koi.

Het moet duidelijk zijn dat niet alle vissen topvissen zijn, maar onder de tosai zitten enkele goede tot zeer goede koi. De nisai zijn van goede kwaliteit, en je kan er zelf nog veel aan werken.

Wie eerst bevestigt heeft natuurlijk de voorkeur. Je moet wel akkoord zijn met de bepalingen die ik zal doorgeven als je beslist de koi aan te kopen.Ondertussen heb ik ook mijn prijsje gekregen als 3de in de All Japan koi show. Deze showa is ook nog steeds te koop, en dit behoort natuurlijk bij de aankoop van deze koi.

Succes.Reacties

6 reacties tot nog toe

Luc , je hebt jezelf overtroffen!
Applaus voor jezelf.
Hier moeten mensen blij van worden,
ik zeer zeker wel!
Goede terug reis alvast maar weer

jack on 17/04/2014 14:04

Luc, je hebt je sporen weer achtergelaten in Japan. meer dan mooie aankopen gedaan. en de showa SH-V14-0415 wauw...

goede terugreis gewenst!

volgende week weer een helpende hand nodig?

stephan on 17/04/2014 14:27

How Jack, ik begin rood te worden tot achter mijn oren, maar het is plezierig om te horen. Ik doe mijn best, en de jarenlange ervaring doet er ook iets aan. Bovendien begint de relatie met Momotaro te renderen.

Vergeet ook niet dat ik het één en ander koop ook nietwaar. Het zijn wel niet de grote kanonnen, maar als je alles bij elkaar optelt....het zijn toch serieuze vissen dacht ik...

luc on 17/04/2014 14:41

Ja dat klopt Luc ze mogen daar wel weten dat jij een goede klant bent ,en het zijn geen koi van 20 in een dozijn voor 10000Yen he ;) ;) .

paul on 17/04/2014 18:40

Ik zie onder Koi Aanbod nog altijd niet de beloofde prijsaanduidingen voor de nieuwe veilingvissen, maar voor mij hoeft dat ook niet echt . . .
We zouden er alleen maar van terugdeinzen, vrees ik!

Martin on 18/04/2014 21:07

Ik heb ze gezien Martin...en ze vielen mij niet tegen...
was mij ook al opgevallen dat ze weer foetsie waren...

Matthijs on 18/04/2014 21:19