Met Koninginnedag open.

Met Koninginnedag open.Vrijdag 30 april zal ik open zijn vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. Je bent dus meer dan van harte welkom.

Het is misschien tevens een mooie gelegenheid om mensen die nog koi hebben rondzwemmen die nog moeten opgehaald worden, om dit ook even te doen. De weersverwachtingen zien er goed uit, de temperatuur van het water is ondertussen 15°. Ophalen is dus gewenst. Mag ik nog even vragen om mij een mail te sturen om te zeggen wanneer je eventueel kan komen, zodat ik alles een beetje in gereedheid kan brengen.

Tegelijkertijd wil ik ook even meedelen dat de week erop de show in Appeltern is, en dat ik dan ook logischerwijs zal gesloten zijn. Vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei zijn jullie dus allemaal welkom in Arendonk.

Er zijn tegenwoordig helaas nogal wat rondleidingen in Arendonk wegens werken. Om dit probleem op te lossen heb ik hier even een kaartje van getekend hoe je het beste kunt rijden als je van de autosnelweg komt. zie kaart Arendonk en bekijk waar je af moet slaan bij de winkel van sportselect.

Als je de winkel van sportselect ziet, neem je de eerste weg rechts NA de winkel en volg je de rode routeaanduiding.


Reacties

1 reactie tot nog toe

Ik zie dat het terras weer in orde is,veel plezanter dan binnenzitten.

johan on 26/04/2010 08:30