Mijn nieuwe winkeltje

Mijn nieuwe winkeltjeHet seizoen voor de koi is stilaan aan zijn eindfase begonnen, maar de voorbereidingen voor de winter zijn volop aan de gang.

Ik ben volop bezig om de plaatsen voor de koi in te delen en ervoor te zorgen dat de koi die nog in Japan verblijven en die vermoedelijk in november naar Arendonk komen een geschikte verblijfplaats krijgen.

Ondertussen ben ik ook begonnen met een klein winkeltje te maken, zodat ik wat produkten kan aanbieden die gewenst zijn. Ik ga me toch vooral toeleggen op produkten die je niet zoveel op andere plaatsen kan vinden, maar ook de modale produkten die noodzakelijk zijn voor het koihouden. Met speciale produkten bedoel ik dan een verdovingsmiddel dat goed werkt en niet te duur is, Frostbites dat op weinig plaatsen te vinden is, een nieuw produkt dat ik vrij goedkoop heb kunnen aankopen is actieve kool waar ik, samen met Rini nog wat mee ga testen, Het nieuwe Hexamedium (een aanrader) en misschien koop ik een aantal produkten in van House of Kata. Er zijn ook verschillende pompen aanwezig, van aerators tot goede opvoerpompen. We zullen zien wat het brengt. Als er nog produkten zijn die jullie graag bij mij in het winkeltje zien liggen, geef dan een seintje en dan hou ik er rekening mee.

Nu ik toch aan het opsommen ben, wil ik nog even vermelden dat zondag het Probites herfstvoer en de color boost geleverd wordt in verpakkingen van 3 kg, en dat Frostbites verkrijgbaar is in zakken van 10 kg, maar die mag je ook per kg kopen.

Meer afbeeldingen

Reacties