Mijn voorspeling was een wetenschap.

Mijn voorspeling was een wetenschap.Zoals voorheen reeds herhaalde malen voorspelt is Lion Queen de gedoodverfde GC geworden in Japan.

Het was reeds voorheen bekend, en velen onder U weten dat ik dit reeds verschillende keren heb aangekaart. Het was dus geen voorspelling maar een wetenschap.

Ik heb ook altijd getracht om enkele Lion Queen afstammelingen op de veiling aan te kopen, maar dat is me niet gelukt, buiten eentje, wegens te duur. Deze heb ik kunnen aankopen tegen een aannemelijke prijs, maar waarvan ik wist dat ze moeilijk zou te verkopen zijn, omdat de prijs "tussen het hangen en het vallen is".

Het gaat over dit mooie exemplaar, een yondan showa die ik op de veiling van oktober heb aangekocht. Toen ik ze een maand later opnieuw filmde was ze 4 cm gegroeid. Ik ben benieuwd hoe ze er in maart zal uitzien.

Ik ga deze nu zeker bij Momotaro laten, misschien is het wel een goede investering geweest. Ik heb op youtube nog een filmpje gevonden van Lion Queen, de huidige GC, dat gemaakt werd door Koi Centrum Noord. Het is een filmpje van verleden jaar, toen ze jumbo champion werd.

Ik heb er verder nog een stamboom van opgezocht van Lion Queen. Zelf heb ik vroeger meerdere showa uit deze bloedlijnen aangekocht, maar helaas nooit tot het concept Lion Queen kunnen laten opgroeien. Bekijk de bloedlijnen maar goed, dan herken je zeker meerdere Oyakai...

Mooi om te zien, is dat ik in 2008, toen ik de 42 reeks aankocht en de Mako Showa hun opgang begonnen te doen, al een stamboom had aangemaakt van de nieuwe bloedlijnen (zie bijgevoegde tekening), en je kan dan ook zien dat je er nog Takeda bloed in vind...Wat is dat weer lang geleden ondertussen...

Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Lion Queen GC , wat een beest!

kurt on 01/02/2014 11:18

Zelfs als ze geen GC geworden was vond ik ze even mooi haha .
Die leeftijd/size brrr ,zo snel gaat het hier niet pff .Geduld is een schone zaak zeker he ? grtjs

paul on 01/02/2014 16:43

prachtig beest , dat nog lange niet aan haar top zit, eens te meer worden grenzen verlegd, echt een unicum een showa van 1 meter.
spijtig genoeg elfs als nissai niet te betalen koi met deze potentie

grtn

franky

franky on 01/02/2014 16:51

luc, het is met dubbel L in je titel ;-)

marcel on 02/02/2014 18:17

Marcel neemt het over van de Martin haha (maar heeft wel gelijk) grtjs

paul on 02/02/2014 18:23