Moet het altijd over koi gaan.

Moet het altijd over koi gaan.Ik denk dat er af en toe wel eens een stukje nieuws geschreven mag worden over dingen die niet over koi gaan. Ditmaal is het misschien meer voor de vrouwen bestemd, maar dat maakt het niet minder interessant, daarom het volgende nieuwsitem.

Beste Luc,

Allereerst proficiat met je laatste kleinkind Rio. Je hebt nu wekelijk een mooie collectie Tategoi. Zoals je allicht weet volg ik regelmatig je nieuwsitem waarvan ik trouwens dikwijls geniet .Het koivirus verlaat je nooit!

Mijn schrijven vergt een woordje uitleg: Meer als 40 jaar geleden heb ik een vzw opgericht die instond voor het begeleiden van opvoeders ,leerkrachten en ouders in de opvoeding van hun kinderen.

Uiteindelijk werd ook naast de pedagogische cursussen en workshops een collectie poppen ontwikkeld. Om geïnteresseerden die echter geen tijd hebben (of vinden) om zelf hun poppen te maken werd ook de mogelijkheid gegeven deze aan te kopen bij de vzw.

Nu mijn professionele carrière ten einde is heb ik de vzw weer op dreef geholpen en doe ik beroep op mensen met een hart en uit één stuk om de nieuwe website te promoten.

Het kunnen ouders ,grootouders, tantes, ooms enz. zijn die het fijn zouden vinden om deze organisatie te kennen en originele geschenken te vinden. Je kan alles vinden op www.waldorfpoppenvanmoederaarde.be.

Alvast bedankt om ons een duwtje te geven en dit initiatief kenbaar te maken.

Met vriendelijke groeten
Katia


Filosofie

Meer dan veertig jaar geleden maakte ik mijn eerste handgemaakte poppen. Ik verwachtte ons eerste kindje. Een jongen; waarvoor ik heel wat stevige poppen ontwikkelde; het leek me dat elke fase in zijn leven een andere pop noodzakelijk maakte.

Vele jaren later kwam de antroposofie(pedagogie) op mijn weg en er werd mij zoveel duidelijk; dingen die ik spontaan had gedaan kregen nu inhoud en een grondslag. Mijn poppen kregen hierdoor een andere uitstraling en dimensie.

Na verschillende antroposofische opleidingen kregen mijn ateliers; die ik ondertussen organiseerde; dan ook een structuur aangepast aan de ontwikkelingsfasen van het kind. Bij de geboorte van ons dochtertje kreeg ik dan ook de kans de hele poppen- serie te ontwikkelen en uit te testen.

De fantastische ervaringen die ik daar bij opdeed deel ik nu nog altijd met de mensen tijdens mijn verschillende ateliers of de bezoekers aan "Moeder Aarde". De kindvriendelijke poppen die ik maak worden ook wel Waldorf-of Steinerpoppen genoemd, naar de gelijknamige pedagogie. Ze worden allen gemaakt uit uitsluitend natuurlijke materialen zoals schapenwol, linnen, katoen, gekamde katoen, zijde, flanel en 100%wollen vilt.

Deze materialen maken ze dan ook warm en knuffelzacht. Bij elke ontwikkelingsfase past een pop, de eerdere gekregen poppen blijven deel uit maken van het leven van het kind en behouden hun verkregen plekje....Lees meer op www.waldorfpoppenvanmoederaarde.be

Nog te koop in Arendonk, een overzicht van alle beschikbare vijvers !
BESTEL NU AL JE HERFST EN WINTERVOER - VERS GELEVERD tegen formidabele prijzen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Ter Informatie
Ik ben morgen gewoon open van 11.00 tot....uur. Zondag ben ik echter niet open, want dan moet ik een babyborrel verzorgen voor Rio. Ik heb nog eens een gezellige bbq georganiseerd....maar dan voor de familie....

interkoi on 22/08/2014 11:16

Hij heeft nog eens een gezellige bbq georganiseerd , maar dan voor DE familie....dit word een teleurstelling voor vele.....

jack on 22/08/2014 11:47

Ja, voor mij mag het altijd over koi gaan ;)

Johanneke on 22/08/2014 11:54

Volgend jaar vermoedelijk opnieuw Jack...einde dit jaar doe ik ook nog iets, rond 15 december. Ik ben het al uit aan het werken.

interkoi on 22/08/2014 12:46