Momotaro contest.

Momotaro contest.Op de vraag om een update van de sanke te sturen van de Momotaro contest, zijn er 5 kandidaten die een update gestuurd hebben.

Ik heb de filmpjes zonder geluid gemonteerd en deze doorgestuurd naar Daisuke met de vraag of hij een winnaar wil aanduiden op basis van de filmpjes.

Alle sanke waren ± 48 cm, dus veel verschil in groei zat er niet in. Ervan uitgaande dat ze nog een paar centimeter zullen groeien, zullen ze einde jaar om en bij of iets over de 50 cm zijn. Geen spectaculaire groei, maar de vraag is ook of dit nodig is.

Ik zet de 5 kandidaten die kans maken op de waardebon van 500 euro even op een rijtje:

sanke 1503061

sanke 1503062

sanke 1503065

sanke 1503066

sanke 1503068

Er is op het nippertje nog een update bijgekomen van sanke 1503060

Wie is jullie favoriet ? Graag zou ik ook van jullie willen weten via de reacties welke sanke jullie vinden dat de pluim van winnaar verdient.

Dit is enkel om te zien of er een verschil is in mening wat betreft het oordeel van Daisuke, en het oordeel van de mensen hier. Het oordeel van Daisuke is wel bepalend om de winnaar aan te duiden.

Inschrijvingen Opendeurdagen 29 november
Vergeet je niet in te schrijven voor de opendeurdagen…Er komen in totaal een 40-tal nieuwe nisai en sansai binnen, die de moeite waard zijn om gezien te worden. BELANGRIJK: Gelieve je deelname per mail door te geven aub...en nog eens aub....en ook het aantal personen...

Voorstelling nieuwe overkapping
Tijdens de opendeurdagen zal er ook vooral aandacht geschonken worden aan de nieuwe vijveroverkapping die op mijn wensen is gemaakt. Zeker de moeite waard om gezien te worden.

Nieuwe levering Probites
Deze week is een nieuwe levering probites binnengekomen.Vooral spring/autumn, wintercare en zinkend spring/autumn. Wie wil profiteren van de speciale aanbieding moet even contact opnemen.

Aankomst koi eerste zending najaar
Het is nu definitief voor de eerste zending voor het najaar. Deze komen aan op donderdag 12 november.

Meer afbeeldingen

Reacties