Momotaro Party ter ere van GC 2014

Momotaro Party ter ere van GC 2014Het is een hele eer om uitgenodigd te worden voor de speciale party van Momotaro. Dit om hun dank te betuigen tegenover hun trouwe klanten.

Ik denk dat ik mag zeggen dat ik een zeer trouwe klant ben van Momotaro. Ik sta ook met mijn 2 voeten op de grond, en ik weet ook dat ik maar een kleine schakel ben in de grote ketting die Momotaro moet laten draaien, maar ik ben er trots op om te zeggen dat ik vanaf 2007 altijd trouw aan Momotaro ben gebleven, en in Momotaro heb geloofd.

Ik herinner me nog goed 2007 toen bijna niemand koi van Momotaro kocht, en ik zo goed als alleen was die de koi importeerde. Die tijd is al lang voorbij...en nu bieden vele mensen Momotaro koi aan, maar ik durf zeggen dat ik nog altijd een bevoorrechte positie heb.

De werkelijkheid is wel zo, dat hetgeen ik per jaar aankoop, en dat is niet niks, door sommige mensen op één dag wordt uitgeven door 1 koi van Momotaro te kopen. Zo kan ik het beste omschrijven hoe onbelangrijk ik ben in het geheel. Mijn trouw wordt echter wel op waarde geschat. Ik koop wel niet de duurste vissen, want ik heb er de klanten niet voor, maar ik koop wel bijzonder veel Momotaro koi.

Nu is bekend dat ik geen party man ben, maar deze gelegenheid is te belangrijk en het zou onrespectvol zijn om hier niet bij te zijn. Ik kan het gebeuren enkel schetsen met een kort filmpje en met een aantal foto's, en ik hoop dat jullie er evenveel plezier van hebben als ik.

Ik zou makkelijk mee op de foto's hebben kunnen staan met de groten der aarde wat betreft de koi, maar dat heb ik gewoon niet gedaan. De eer deze avond was voor De Heer Wong, eigenaar van de GC van 2014.

Je moet weten dat De Heer Wong reeds meer dan 10 jaar koi koopt bij Momotaro, en ieder jaar op zoek was naar die koi die GC zou kunnen worden. Ieder jaar kocht hij slechts enkele veilingvissen, en ieder jaar probeerde hij opnieuw. Na 10 jaar is het hem uiteindelijk gelukt, samen met de steun van Maeda San.

Bekijk dit filmpje die begint met de speach van Daisuke in zijn taal, en nadien in het Engels, gevolgd door enkele sfeerbeelden. Tijdens de party werd op een groot scherm een film van de overwinning getoond, en na het eten begon de echte party, die vermoedelijk nog lang door zal gaan, maar helaas zonder mij.

Je zult vermoedelijk vele bekenden zien op het filmpje, waaronder Dainichi, Ando San, Konishi, Narita, en vele koidealers zoals Max, Kiki, Koibito, en vele anderen die ik al jaren tegenkom. De zaal was prachtig versierd, het eten bijzonder goed, en de bediening subliem. Vooraan werden de koi geëtaleerd die op de koishow hadden gewonnen, de zaal was prachtig versierd met bloemstukken en zoals je kan zien op de foto's was alles tot in de puntjes verzorgd. Geniet maar van de foto's.

Ik ben rustig naar huis gewandeld, terwijl de anderen vermoedelijk de ganse nacht zullen doorfeesten, en heb onderweg nog maar een sfeerfilmpje gemaakt van Okayama dat stilaan mijn tweede thuis kan genoemd worden. Het stelt niet veel voor, maar ik weet dat meerdere mensen er dikwijls naar vragen.


Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

Wat een eer... moet een geweldige ervaring zijn. zoals als jij trouw bent aan Momotaro ben ik sinds 2007 trouw aan Interkoi. het leven bestaat uit gunnen en waar je een goed gevoel bij hebt. dat wordt altijd beloond met mooie dingen.

stephan on 15/04/2014 16:35

Toch tof om hier bij te zijn... Mooie sfeerplaatjes :)

Matthijs on 15/04/2014 16:42

Kan alleen maar hopen dat na zo'n avond Sake en een paar fijne Geisha's ,de hele club goed muf is morgen.
Daar mee hoop ik dat tegen de tijd dat de Kohaku aanbod komen , ze allemaal pittig zitten te knikkebolen.....
Waarschijnlijk is Luc zijn zakelijke mazzel nu echt wel op ?!
Dat hij dit toch allemaal weer mee mag maken....

Luc , succes !

jack on 15/04/2014 17:31

Ik heb de kohaku gezien Jacques. Eentje bevalt mij heel erg en dat is nummerke 240.

luc on 15/04/2014 17:56

En ik hoop dat ze in het begin met de Red Tiger dames niet scherp zijn Jack ;)

Matthijs on 15/04/2014 19:28

Ik zie veel bekende gezichten alleen de meisjes zijn wat magertjes ,maar als de koi volume hebben is het ook goed hehe. Paul ashton zal weer een taxi moeten bestellen .Ik zie het al Luc jij komt daar niets te kort alleen tijd denk ik haha .
En als jullie het nog niet wisten ik ben ook al een tijdje momotarofan :))

paul on 15/04/2014 19:31

Nummer 65 Matthijs ?

jack on 15/04/2014 21:22

ik heb nummerke 65 gezien Jack, maar die zal helaas één van de topfavorieten worden.

luc on 16/04/2014 01:41

World-Class!
Goe bezig Luc
... Proficiat

ne fan,

LucDD on 16/04/2014 12:08