Momotaro veiling 19-20 februari - Shiro Utsuri

Momotaro veiling 19-20 februari - Shiro UtsuriDe veiling van Momotaro zal plaatsvinden op woensdag 20 februari. Er zal ook een Open Sales worden gehouden de dag ervoor op dinsdag 19 februari.

Belangrijk te weten is dat alle HQ koi in de mudpond werden grootgebracht zonder toevoeging van kleurvoer. Bij hun zeggen is de kleur dan nog niet gefinished...

Ik zal zelf deze dagen aanwezig zijn. Indien er mensen zijn die een koi van de veiling willen aankopen, kunnen ze me altijd contacteren. Ik zal de beginprijzen doorgeven, of de prijzen vanaf welk bod je kans maakt op een koi uit de veiling. Ik zal me ook voornamelijk concentreren op de tosai.

Ik heb de foto's in het nieuwsitem gezet, en onderaan vind je de link naar de koi om het filmpje te zien. Dit wordt niet getoond, maar moet je downloaden. Ik heb geprobeerd ze in youtube te zetten, maar ze gebruiken een andere soort film waardoor mijn uploads naar youtube vervormen en geen goede presentatie van de koi laten zien. Wil je een koi zien, dan moet je ze downloaden en zelf op je harde schijf zetten om ze te bekijken.

Ik zal proberen om alles nog op de website te krijgen, maar door tijdsgebrek is dit misschien niet meer mogelijk. Dit zijn de Shiro Utsuri.

Shiro Utsuri 01
Shiro Utsuri 02
Shiro Utsuri 03
Shiro Utsuri 04

Reacties

2 reacties tot nog toe

Filmpjes opsturen.
Voor al diegenen die de filmpjes liever opgestuurd hebben. Dit is ook mogelijk. Geef me je email adres door en ik stuur alle filmpjes op via www.wetransfer.com

luc on 06/02/2013 05:46

amaai zeer mooie shiro's,als de mijne ook zo mooi wordt zal ik zeer tevreden zijn!!

rudy on 06/02/2013 16:27